![]() |
![]() |
#201 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57922
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() İlyas Salman
Zaman ilerledikçe çok insan görürmüş Baskı altında boğdurulan gerçekleri Yanlışlar kendince defterini dürmüş Boğazına sokmak istemişler kılçıkları. Bazen sarhoş, ama dünyanın farkında O da nasip aldı şu sistemin çarkında Nice kurtlar giyinmiş ayıların kürkünde Hizmete alkış çaldı düzen şakşakları. Tiyatrosunu illegaldir diye ilan ettiler Komikliğe gülenleri de, yılan ettiler Salman'a kötü deyip kampanya yürüttüler Sisteme çalışırken, sevindi alçakları. Geçmişten iyi kötü herkes tanır herifi Bende şaştım nasıl edeyim ona tarifi Sürgün etmek istediler geldi diye şerefi Öyle güneş sıvamaz, engin balçıkları. Kamil At, yoksulu düşündürdü cana Onları tuttu diye saldırıldı İlyas Salman'a Para yolunu kapatmak istediler ona Doldurmak için yerine köçekleri. Kamil At
![]() |
#202 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() İnançlar, Düşünceler
Dünyada Benim gibi düşünmeyen Benim gibi bakmayan Sırtından kaşınmayan Uyuşturulmayan Yine dediğimi demeyen İnancı başkadır diye Düşüncesi aşkadır diye Kendinin vidası laşkadır diye Benim gibi düşünmeyenler Var diye, Sadece bu yüzden Her gece ölüm planları Hergece karabasanlar Başka sebep yokken Sırf bu yüzden Ne kadar yazık! , Uykusundan olanlar çok, Düzenin elinden çektiğini Bilmiyor, onun gibi yanlış Düşünmüyor diye Farklı düşünen var diye, Uykusunu harap Ömrünü mundar eylemiş Böylece yaşamayan çok... Kamil At
![]() |
#203 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İnkar Etsende
Yaşam boyu anlamaz bunları Bilmek istemeyen şuna bak İnsan kanında yüzüyor canları Kanda geziyor hayvana bak. Göbek atılır parlak kulüplerde İnsanlık kurtuluşa bakar ilerde Bilen söyledi bilmeyen nerde Yaşadığını sanmış yılana bak. Cihan zorba işkence dünyası Yasa benzemez hiç bön yası Beyin donmuş kireçli kafa tası Yanı seviyor bitmiş yana bak. İnkar baskı, tarihte kürt'ler var Dünyada baskıda yurtlar var Dünyayı taşıyan belli sırtlar var Kanla yıkanmışlar cana bak. Kamil At bitti bunca inkarcılar İnsanlık biliyor kimin harcılar Sürüyü uyuşuk etti davarcılar Dünya sulandı akan kana bak. Kamil At
![]() |
#204 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İnsan Dili Havlamaz
Kurt çakal sırtlan hayvan Anlarım çığlığını yinede Dağdadır yabani ceylan İnsan dili hav hav etmez. Bozkurt aslana dayanmaz Hayatı ulumaktır uyanmaz Ulusada insanlık duyamaz İnsan dili hav hav etmez. Boz kurtlar uygarlığa engel Beraber yaşanmaz döngel Köpeklik iğrençtir usangel İnsan dili hav hav etmez. Kamil, korkutmaz havlaması İnsanlığa engeldir pis uluması Hergün yozcadır ölüm dilemesi İnsan dili hav hav etmez. Kamil At
![]() |
#205 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İnsan Olamadılar
İnsana içi boş yalancı vaazlar Verip kopmuş baş istediler Dünyada insan olmadı yobazlar Düşünceyi mideye indirdiler. Sırattan geçerken akrobatmış Şükür edip bin sene yatmış Hoparlöre kirli nefes ile ötmüş İnsan değildir insanı yediler. Uyduruk nice fetva verdiler Hayvan dı insan içine girdiler Boş dualar okuyup etrafı sardılar Eşlik etti süpürgeli cadılar. Tükenmeden insanlığın nefesi Boğaz koparıp kıstılar sesi Başı cüppeli görünmez ensesi Kendi kendisine şaş kadılar. Der Kamil At, söz uzatmayım Ahret nerde ben dünyadayım Kanadım kollarım elimle uçayım Gerçek şu ki topu zibidiler. Kamil At
![]() |
#206 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İnsan Sevdim Sefil Desin
Ne güzel öğretmişler onlar bunu Toplanırsa aynımı helede topunu Yaşı ilerlemiş halamı aynıdır kini Namaz kılıyor komşuyu sevmez. Hergün birkaç vakitte sonra kinci İçinde tek yön var anlamamki dinci Karşı değilim, bilsinlerki sonuncu Namaz kılıyor insanları sevmez. Etrafına bir baksın gözleri varsa Kimdir düşmanları birde duyarsa Nefretini kendim gördüm azarsa Namaz kılıyor kürtleri hiç sevmez. Bilmez gerçekten hangi asırdalar Biraz varlar birazda yok burdalar İnsanları aynı görmezlermi ordalar Namaz kılıyor dünyayı sevmez. Kamil insanı sevdim ser sefil desin Önce yaksınlar sonrasıda kül desin Ona deli desinler kendine akıl desin Namaz kılıyor doğayı sevmez. Kamil At
![]() |
#207 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İnsan Vurun Diyorsa
Kitaplarda insanı vurun demişler Kul olmamı istemiş bir asi'yim Bu görünmez için insana kıymışlar İnsanı öldür demiş ben asi'yim. Ben kör emrine sakın uyamam İnsanlığa vur diyor yakın kıyamam İnsan vuramam emrini duyamam İnsan vurun demiş ben asi'yim. İnsan böyle körlükte yol bulmaz İnsandan sona dek, pay almaz Diğeri vursa kökleşmiştir solmaz İnsan vurun demiş ben asi'yim. Dost, zamane cahilin son anları Fark nerde altında yok donları İnsan yapar insan, alamet çanları İnsan vurun demiş ben asi'yim. Çok söylenir kulağa hoş değildir Her tarafta tehdit var seni bildir Artık insanlık uyanmalı zalime kuldur İnsan vurun demiş ben asi'yim. Kamil At göz görmezse bilmem Kör karanlığa saçımı yolmam İnsan, insan oldu başka bilmem İnsan vurun demiş ben asi'yim Kamil At
![]() |
#208 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İnsan Yok
İnsan şeklindeki şu iki yüzlülerin Araştırsan içerisinde insan yok Acıması olamaz, yalan sözlülerin Dürüst değil birisinde insan yok. Bastırmak ister zorba düşünceyi Asimile ettirir dayatır işkenceyi Yaptıran yorulmaz, takar kancayı Ölü desen, dirisinde insan yok. Şimdi baskıcıdır belli değil ilerisi Kendi tasasız, etrafı kaplıdır sisi Düşünceye engel takıyorsa birisi İlerisini unut gerisinde insan yok. Onlar satılmışı çirkin pusu yaptırır Kendi inanmaz bilmezleri taptırır Yalanla kimine pisliklerini öptürür Cücelerini atar irisinde insan yok. Der Kamil At aşk gökten gelmez Bilim yoksa yukarıya yükselmez Gökyüzünde bulut sevdayı bilmez Cin görmüş, perisinde insan yok. Kamil At
![]() |
#209 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İnsanı Yakanlar
Kayıt yapan Kameralar önünde Dünyanın gözü içinde İnsanlarımızı yakanlar. Olanlardan sonra suçunu İnkar eden inkarcılar Ezelden beri... -Adalet bizdedir diye- Kendisini dayatanlar Alınan kayıtları yok etsenizde Gelecekler sizi bekliyor Hesap ile... Modern çağda onlar Gittikçe uyanıyor Her şey gözler önünde Gelecekte kendinizi Kime sevdireceksiniz? Kamil At
![]() |
#210 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İnsanın Birleştiği Yer
Devamlı çelişir insanın ortak yönleri Bilirim dostlar burada birleşmeyiz Uzaktan sevenlerin birolmaz canları Doğruyu yanlışa koyarız şaşmayız. Dünyada yaşarken, insan bir olmaz Kimi morgda birleşir aynı tür olmaz Herşey mücadeledir ölüm zor olmaz Dostumuzu kötü yayarız şaşmayız. Menzili olmayanların birliği pinti olur Özgürlüğü bilmezler ama sıkıntı olur Doğruyu diyenin hayatı çalkantı olur Düzen dayatınca boyarız şaşmayız. İnsan istemez güruh insan karşıtları Benzer karanlığa koşuyor çeşitleri Dünya parazit kaynıyor öyle taşıtları Birlik yasak, güç dayarız şaşmayız. Kimi soyunmak bilmiş çıkmaz ar'da Yaşarken bir olmaz çürür mezarda Ruhlar alemine bağlının gözü yukarda Giyime karışırlar, giyeriz şaşmayız. Der Kamil At, dünyanın kara fitnesi Soyadım At'mış, bilinmiyor at nesi Göz yok kulak boş zamda fiyat nesi Ellerimize bulaşınca yeriz şaşmayız. Kamil At
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|