www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 05-01-2006, 10:58 PM   #1
aLeMDaR
Guest

Üye No:

Seni Sevmek

SENİ SEVMEK, Şu yer yüzünde seni sevebilenlerin, en az seveni olmaya bile razı olacak kadar. SENİ SEVMEK, Şu yer yüzünde nefes alan ve nefes alacak herkesin seni bende daha fazla sevmesini arzu edecek kadar. SENİ SEVMEK, Asıl sevgilerin bittiği yerde senin sevginle kucaklaşmak. SENİ SEVMEK, Kainatın özsuyuyla yıkanmak. SENİ SEVMEK, Kalbime kaptan, duygularıma kaftan bulmak. SENİ SEVMEK, Konup göçen kuş iken kendime vatan bulmak. SENİ SEVMEK, Toprak bulmak, su bulmak, kök, dal ve yaprak bulmak; eğildikçe dallarım böyle meyveye durmak. Bahçenize yaklaşan incecik kökümle bir damla terinin neminde derman bulmak. Aklımı çuvallara tıktım; basıp çıktım üstüne; yetmiyor boyum. Vardıkça ulaşılmaz, geldikçe yaklaşılmaz, buldukça erişilmez oluyorsun... Duyuyorsun utanıyorum... Korkuyorum elimle eteğini kirletmekten! Ve hep ama hep yetmiyor fikir, yetmiyor kelimeler... Yetmiyorum... Bir damla gibi çıkıyorum içimden, içime bütün acıları doldurmuş olarak ve bir damla gözyaşının içindeki tuz gibi görülmüyor acılar. Üstelik kendi dışımda kavrulmaya mahkumum biliyorum! Biliyorum da; kendimi tutamıyorum ben kendi içimden hep çıktığım da; içine bütün acıları yüklemiş olarak bir damla gözyaşı gibi buharlaşıyor ve uçuyorum sana doğru. Yerimde bir avuç damla kalıyor! Seni sevmek istiyorum daha çok ve anlayarak...

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları
Görünüm Modları

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı