www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 05-23-2006, 10:21 PM   #1
charlie
Müstakbel Üye

charlie Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 10
Üye No: 3682
İtibar Gücü: 1563
Rep Puanı : 7447
Rep Derecesi : charlie has a reputation beyond reputecharlie has a reputation beyond reputecharlie has a reputation beyond reputecharlie has a reputation beyond reputecharlie has a reputation beyond reputecharlie has a reputation beyond reputecharlie has a reputation beyond reputecharlie has a reputation beyond reputecharlie has a reputation beyond reputecharlie has a reputation beyond reputecharlie has a reputation beyond repute
Talking +16 kopacaksiniz cok komikler dikkat!

Bir gün 75 yasinda bir ihtiyar sperm testi yaptirmak için doktora gider. Doktor adama bir kavanoz verir ve : - Bunu doldurup yarin bana getirin, der. Ertesi gün ihtiyar kavanozu getirip doktora verir. Doktor kavanoza bakar, bos oldugunu görür ve sebebini sorar. Ihtiyar anlatmaya baslar : - Doktor bey, dün gece sag elimle denedim olmadi, sol elimle denedim gene olmadi. Karimi çagirdim, o da sag ve sol elleriyle denedi, agziyla denedi önce disini çikararak sonra disini takarak denedi gene olmadi. Baktik olacak gibi degil komsunun karisini çagirdik o da iki eli ve agziyla denedi gene olmadi, deyince doktor kendini tutamadi ve : - Naaptiniz, komsunun karisini da mi çagirdiniz? Ihtiyar yanitladi : - Napalim, açamadik su lanet kavanozu bir türlü...

Kalabalik bir belediye otobüsünde kadinin biri haykirmis : - Terbiyesiz adam, yeter artik!.. - Aman bayan ne oldu ki? - Daha ne olacak... Geçtin arkama, Taksim den beri ayiptir be!.. - Efendim yanlis anladiniz herhalde. Bugün aybasi. Maasimi aldim, cebimde o var. O dokunmus olacak... - Iyi de, Taksim den Sisli ye gelene kadar maasiniza zam mi geldi?..

Kaynana geline devamli söylenirmis babanin evinden ne getirdin diye. Gelin sonunda dayanamamis "daha ne getireyim" demis gögüslerini göstermis "kristal avize" demis göbegini göstermis "6 metrekare bünyan hali" demis poposunu gösterip "renkli televizyon" demis sonra kaynanaya sormus : "Oglun ne getirdi kirik bi anten, o da oynamazsan göstermez."

Sarhosun biri üst bas daginik bir halde karakola gelir, araba anahtarini göstererek komisere söyle der : - Komiserim su elimde gördügünüz anahtar var ya, onun üstünde az önce benim arabam vardi, simdi yok. Arabami çalmislar... komiser sarhosa söyle bir bakar, - Sen önce kendine bir çeki düzen ver bakiyim su haline bak... Devletin komiseri önünde böyle fermuari açik durmaya utanmiyor musun? sarhos pantolonunun önünde açik fermuara bakar ve söyle der : - Aha, kariyi da çalmislar...

Son düzenleyen: ๏๒รєรรเ๏ภ; 05-25-2006, 09:19 PM..
charlie çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Eski Bugün   #n/a 
Teşekkür Botu
Bot
bot Çevrimiçi

Giriş Tarihi: Ocak 2005
Üye No: 0
collateral (05-28-2006), efsun (05-28-2006) bu konu için teşekkür ettiler...
bot Çevrimiçi Tesekkur botuna Rep veremezsiniz. Yinede Tesekkurler. Kurallara Aykırı Mesajı Bildir  

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı