![]() |
![]() |
#1 |
Müstakbel Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2005
Teşekkür Etme: 11 Thanked 129 Times in 73 Posts
Üye No: 4729
İtibar Gücü: 1531
Rep Puanı : 6460
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() BEŞİKTAŞ’tan Fenerbahçe’ye transferi ile olay yaratan Tümer Metin, bu sezon BJK İnönü Stadı’nda alkışlarla karşılanmayı beklemediğini belirterek, "Ancak, benim için Kadıköy’deki Beşiktaş maçı, İnönü’dekinden daha önemli" dedi. Fenerbahçe TV’ye konuşan Tümer, "Herkes, benim için ’İnönü’ye nasıl gidecek?’ diyor. Beşiktaş’ın Kadıköy’de 5 senedir süren yenilmezlik geleneğini bozmak adına, o maç benim için daha önemli olacak. Tümer’i coşturan seyircinin davranışıdır. Kadıköy’deki maçları sabırsızlıkla bekliyorum" diye konuştu.
Dış etkenlerden etkilenmediğini savunan ve "kriz ortamlarını severim" diyen Tümer, İnönü’de hoş olmayacak şeylere hazırlıklı olduğunu belirtti. Tecrübeli yıldız, hayatı boyunca aldığı kararların arkasında durduğunu vurgulayarak, "Hayat, benim hayatım. Herkesin bir yere kadar müdahale etmeye hakkı var. Ben buyum, çok fazla değişemem. Kimin ne yazdığı, söylediği çok da umurumda değil" dedi. Paşa paşa giderim Askerlik konusunda da açıklamalarda bulunan Tümer, "Her Türk evladı gibi o şerefli ve özel görevi ben de yapacağım. Mevcut yasayla ilgili olarak, benimle beraber 44 futbolcunun böyle bir sıkıntısı var. Sınırdaki bir oyuncu olarak bunu dile getirdim. Ben ’askere gitmek istemiyorum’ asla demem. Bu başımızdakilere, devlete, Genelkurmay’a, hem de binlerce askere, şehit analarına saygısızlık olur. Benim istediğim tek şey, futbol oynadığım müddetçe oynamak, daha sonra askere gitmek. Yurt dışında oynayıp bedelli askerlik şansına sahip olsam da, bu uzun bir süre alabilir. Normal askerliğe gidip 15 ay yapmak istiyorum. İnsanlar çok yanlış anlıyorlar. Yetkililerden anlayış bekliyorum" dedi. 100. YILDA ŞAMPİYONLUK ÇOK GÜZEL BİR DUYGU Allah’tan her futbolcuya 100. yılda şampiyonluk nasip etmesini dileyen Tümer, "Ben sezon ortasında bu tecrübemi şartlar ne olursa olsun diğer futbolcu arkadaşlarıma anlatacağım. Onun mutluluğu hiçbir şeye değişilmiyor. Bu sezon çok anlamlı bir sezon" diyerek sözlerini tamamladı. sen gel bak ne oluyor saygılarımla...................
Aklın başına gelmeye başlar,zaman aktıkça su gibi Kara kara başlarsın düşünmeye geleceği Ve de maalesef yitirilmiş geçmişin Yasını tutmak çok yazık Hayat bir film gibi gözlerinden geçer ama Aynı gözler geleceği zor seçer Hayat bir film gibi yaşanır ve biter Filmin sonunda MUTLULUK ya da KEDER HADİ SEN SEÇ! |
![]() |
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Hakan'ın İnönü aşkı | Kéan aRs | Eskiler (Arşiv) | 0 | 03-01-2008 07:44 AM |
tümer metin hazırım demiş | cinobili_85 | Eskiler (Arşiv) | 0 | 04-11-2007 07:09 PM |
Churchill ile İsmet İnönü . . . | DHeMLy-CHaY | Efsaneler ve Korku Hikayeleri | 0 | 01-07-2007 04:32 PM |
Tümer Metin: "Beni izlemeye devam edin | alexdesouza20.07 | Eskiler (Arşiv) | 3 | 07-28-2006 11:39 PM |