www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 07-19-2006, 01:10 AM   #1
x_irma_x
Geçerken Uğradım

Teşekkür Etme: 15
Üye No: 16217
İtibar Gücü: 1506
Rep Puanı : 9314
Rep Derecesi : x_irma_x has a reputation beyond reputex_irma_x has a reputation beyond reputex_irma_x has a reputation beyond reputex_irma_x has a reputation beyond reputex_irma_x has a reputation beyond reputex_irma_x has a reputation beyond reputex_irma_x has a reputation beyond reputex_irma_x has a reputation beyond reputex_irma_x has a reputation beyond reputex_irma_x has a reputation beyond reputex_irma_x has a reputation beyond repute
Varsayılan Gidiyorsun..!Üstünü çizdiğim halde...

Gidiyorsun...
Mutluluklarımızın, uzun çizgiler arasında bağ oluşturan minik noktalar olduğunu unutmuşcasına, çizgilerimdeki tüm minik noktalarımı senin çizgilerine dizmeye çalıştığımı görmeyerek, görmezden gelerek, görmek istemeyerek, senin “mutsuz” geçirdiğin bir gün için hayatımda ki tüm günlerimi vereceğimi bilmezden gelerek, “mutsuzum” diyerek, “mutluluğumu” alıp, gidiyorsun.

Gidiyorsun...
Nefes alamıyorum. Boğazım acıyor. Genzim yanıyor. Göz kapaklarımı kapatamıyorum, ellerim yaşlarımı silecek güçte değil.
Nefes alamıyorum. Hayatta “tek kalır” dediğin yolda, tek yönlü biletinle,en ufak bir kararsızlık olmadan adımlarında, ceplerine umutlarımı koyup, ellerime keşkelerini sıkıştırıp, kendine ait “acınla”,bana “bizim” acımızı bırakıp, gidiyorsun.

Gidiyorsun...
Yüreğinin getirdiği yoldan gelmiştin bana, aklının gösterdiği yol ile gidiyorsun benden..
Seni sardığımda vücudunu kaplayan huzurla daldığın derin uykudan, zihninin acımasız kabuslarıyla sıçrayıp,“şans bitti” diyerek, gidiyorsun.

Gidiyorsun...
Susun artık keşkeler, bitmesini istediğiniz umutlar bitti, ayrılsın dediğiniz yollar ayrıldı.
Susun artık keşkeler,“O” sizi işitmez artık,
Doğma aşkımızın şahidi dolunay, dava düştü..

Gitmelerin üstünü çizdiğim halde gene de..Gidiyorsun!...
Hoş-ça-kal...

x_irma_x çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı