www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 07-22-2006, 03:15 PM   #1
CaKaLBoT
ÇaKaL Üye

Teşekkür Etme: 0
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2553
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi : CaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond repute
Varsayılan Konya: Beyşehir'de Öğrencilere Tatilde Bilgisayar Kursu[22.07.2006 15:08:00]

Konya: Beyşehir'de Öğrencilere Tatilde Bilgisayar Kursu

Konya'nın Beyşehir İlçesi'nde, Milli Eğitim Bakanlığı ile İntel firması arasında yapılan protokol gereği 'Öğrenci Eğitim Programı' kapsamında düzenlenen kursa katılan ilköğretim okulu öğrencileri bilgisayar kullanmayı öğrendi.

Konya'da, pilot uygulama kapsamında organize edilen 2 ilçeden birisi olan Beyşehir'de, 21 Temmuz 2006 tarihinde başlayan eğitim Cumhuriyet İlköğretim Okulu'nda verildi. Kursa, Atatürk, Bahçelievler ve Beytepe İlköğretim Okulu'ndan 40 öğrenci iştirak etti. 45 saat devam eden kursun sonunda yapılan finaldeyse öğrencilere sertifikaları İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Taşdelen ve diğer yetkililer tarafından verildi. Törende, öğrencilerin bilgisayar ortamında hazırladığı projeler de bir slayt gösterisiyle okul toplantı salonunda öğrenci velileri ve davetlilere sunuldu. İlçe Milli Eğitim Müdürü Taşdelen, yaptığı konuşmada, yaz tatilinde olmasına rağmen kursa çocuklarını gönderen aileleri ve kursu veren öğretmenleri tebrik etti. Eğitim programının Ağustos ayında ikincisinin düzenleneceğini açıklayan Taşdelen, ailelerden çocuklarını bu kurslara göndermelerini istedi. Bilgisayar kullanmayı öğrenen öğrencilere sertifikaları verildi.

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı