![]() |
![]() |
#1 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2006
Teşekkür Etme: 197 Thanked 367 Times in 210 Posts
Üye No: 15559
İtibar Gücü: 1753
Rep Puanı : 18330
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() 1)sharon - oo polat çok coolsun , hard erkeğim benim polat - iki kişinin miktiği sharon değildir , yıkıl gözümün önünden 2)polat : selamun aleyküm ! sharon : en saf acı korkudan ve endişeden arınmış olanıdır. ve aleykümselam memati : ustaağğ, bi yamuk olmasın. polat : yok koçum, merak etme. 3)sharon-polat camasirlar kac aylık?? polat-ıraktan geldim guzelim yorgunum birsuru insan kurtardim bomba falan patlattim.. sharon-belli belli... 4)serın: hello polat.. polat: hello şer.. ooogghh.. polat: selamin aleykum shron: ve aleykumselam polat: nbr şerın, anan nasil? baban nasil?cocuklar iyiler mi? sharon: iyiler polatcimmm, sen de ne var ne yokkk... polat: iyi valla nolsun, belim agriyor biraz.. al bunlari , turkiye'den getirdim canak anten ve caykur rize cayi icers.... yonetmennn: stoppppppp, stoppppp ulan iki dk da kendinize benzettiniz lan kariyi.. 5)sharon: nerdesin kac gündür, çaldirip kapatiyorum, kontör bitti, ama beyimiz tın? polat: esme deli rüzgar gibi, çöp olur savrulur, taş olur yararsın. sharon: şekilli konusma lan benle, hem ne bu koku ne ictin sen? polat: memati, yengeni muayyer bir yere naklet. derhal. memati: gel yenge. sharon: elleme lan beni. polat bana bak oyarim gecmisini serefsizim. polat: beyaz giyme kir olur, dağda gezen kurt olur. sharon: (menejerine) b.k vardi degil mi? 6)sharon-polatcim hic ilgilenmiyorsun benle..oyle gidiosun iki hafta yoksun..cocuk aç,para yok pul yok tabi senin umurunda deil erkek diye geciniosun bi de.. memati-sıkayim mi gaffasina ustaağğm polat-bekle memati... 7)polat:sharon,büyütmüşün çanağı,ne iş? sharon:ne demek istiyorsun sen?çabuk bana geçmişinde yaşadığın bir acıyı anlat. polat:çanaktan düşmüştüm,çanağım ve kolum kırılmıştı... sharon:ee ne bu çanak çanak? polat:next and nextstar,kaltak! sharon:hıı şu holywood un yanına dikmişler bi tane kocaman onu mu dion? polat:bi tek o olsa iyi;evlerin tepesinde,cami minaresinde, vapur iskelesinde,laz ziya'nın kellesinde, memati'nin tabancasında,nizamettin'in amcasında! bıdı bıt bıt bıt,bıdı bıt bıt bıt(daha gider bu) 8)polat: iyi günler uydu alıcınızda bir sorun varmış sharon: hoşgeldin ali polat: iki kişinin bildiği sır değildir 9)polat: amannnn bak, maliye falan gelir asgari ucret aliyorum dersin sharon: haa. 10)polat: senin hayırın mı fazla sharon mı? sharon: hayır. 11)sharon: ne kadar sert pazuların var. vucut mu yapıyorsun sen? polat: hayır, ben türküm. güç ve kuvvet benim genlerimde var. 12)sharon: ırak konusunda ne düşünüyorsun? sence abd türkiye'ye saldırabilir mi? polat: biraz daha konuşursan ben sana saldıracam. 13)cokelekli borek actim, ye de git.. -ulkem icin , icine sogan da koyar misin ? 14)polat: ne kadar seksi vucudun var. halen taş gibisin. sharon: dikkat et,13 yıldır buz kıracağımı yanımdan ayırmıyorum. polat: farketmez, bende darbeli matkap var. 15)-sevis benimle polat.. -pompa vatan icinse.. neden olmasin... 16)sharon : polaaatttttt! polat : efendim! sharon : koyim daaaaa tur at! 17)sharonolatt yumurta aldın mı polat:ben kimim biliyon mu.ben kimin oğluyum ha? sharon:öff başlama yine 18)sharon: aç mısın? polat: açım... sevgiye, cinselliğe açım! sharon: oh baby! 19)sharon: türkiye'nin en komik erkeği kim? polat: cem yılmaz sharon: aa ben çok severim komik erkekleri. beni tanıştırır mısın onunla. polat: tanıştırırım ama olacaklardan mesul değilim. 20)-polat, bu dedemden kalma iki metrelik silah var ya? -evet ? -sana girsin muahahaha 21). s: bu ucan canak antenleri kim uretiyor polat? p: valla bizim sponsorumuz o, istersen uzerine binip esi dostu ziyaret edebiliyorsun. cok yonlu bi sey tavsiye ederim yani.. amcamlar almisti kirilmis, sonra degistirdik.. musteri hizmetleri de iyi yani. noldu ki? s:sktiiz lan diziyi, canak sensin, anten de sana girsin. 22). opucukten sonra hepsi sharon stone monologuna donu$ur. sharon: türkler benim hakkımda ne düşünüyor? polat: fuck buddy 23). sharon: sevdiğim herkes ölüyör sevmemem lazım polat polat: sonunu düşünen kahraman olamaz sharon, seviş benimle sharon: yok ya! polat: iyi bi kere öp bari 24. (- miki$in ta$i mi olur yavrum? + no $ahin k, polat! show me mercy plz?! 25). ( (öpüşme esnasında...) sharon: polat, altta bir şeyler kıpraşıyor. üstüme üstüme geliyor polat. nedir bu polat? polat: derin devlet mevzuları, anlamazsın sen. gel gel kaçma 26). polat: çay koyayım mı yeni aldım bak çaykur? sharon: yok istmem! polat: pepsi vereyim? sharon: ıı ııh... polat: ee öpüşelim o zaman... sharon: tamam ama uzun sürmesin menisküs olmıyim bide! 27. + kesin bir pislik var... kesin bir pislik var... kesin bir pislik var... - kesin bir pislik var... kesin bir pislik var... kesin bir pislik var... 28). s- selam polat, nedir o elindeki p- merhaba güzelim, next and nextstar digital uydu alıcı kumandası s- işimize bakalm mı? p- hadi çıkart gömleğimi. s- ne kadar güzel gömlek p- ramsey markası, has ipek olup dar kesim modelleride mevcut gömlek çıkartılır s- polat, pantolonun çok güzel p- bunu sizinkiler üretir, su geçirmez hakiki dockers bonus karta 5 taksit pantolon gider, eller kavuşur, tam o sırada sharon stone polatın üstüne çıkar p- sharon dur yapma s- neden p- ben siyasetci degilim diplomat da degilim turkum s- .... 29). (sharon stone: polat korkuyorum. polat alemdar: neden birtanem? s.s: her yerde durup dururken çanak anten çıkıyo. cinler basmış burayı. 30). -please kiss me one more time -no,fuck your hand 31). (polat: aksama ne var canimcim? sharon: taze fasulye, pilav yigidim. 32). (sharon: senin yanında kendimi pamuk prenses gibi hissediyorum.. polat: bunu sorun etme. önemli olan işlevidir --------------------------------------------------------------------------------
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
kurtlar vadisi RESİMLERİ | gazikentli_ramazan | Eskiler (Arşiv) | 2 | 09-16-2007 02:31 PM |
Kurtlar Vadisi repliklerinden top 10 :) | Anarchist | Eskiler (Arşiv) | 4 | 11-24-2006 11:32 PM |
Kurtlar Vadisi Irak | Bostandere | Eskiler (Arşiv) | 2 | 03-16-2006 08:41 PM |
Kurtlar Vadisi Sahneleri 3gp | SaPiK19 | Eskiler (Arşiv) | 0 | 03-07-2006 06:15 PM |