![]() |
![]() |
#1 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Nov 2005
Teşekkür Etme: 40 Thanked 217 Times in 103 Posts
Üye No: 3837
İtibar Gücü: 1664
Rep Puanı : 11661
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Güneşli bir gündü. Kadın parkta yanında oturan adama "Bakın, salıncakta
sallanan şu kırmızı kazaklı çocuk benim oğlum" dedi. Adam gülümseyerek "Güzel bir oğlunuz var" dedi. "Diğer salıncaktaki mavi kazaklı çocukda benim oğlum" Sonra saatine baktı ve "Heyyy, erdem, sanırım artık gitme zamanı" diye seslendi oğluna. Çocuk salıncakta yükselirken "Beş dakika daha baba, lütfen yalnızca beş dakika daha" diye karşılık verdi babasına. Adam başını "peki" anlamında sallayınca çocuk neşeyle sallanmaya devam etti. Dakikalar sonra adam ayağa kalkarak tekrar seslendi oğluna "erdem, artık gidelim mi, ne dersin?" Çocuk yine gitmeye isteksiz "Ne olur baba, beş dakika daha, lütfen, beş dakika daha" diye bağırdı babasına. Adam" Tamam" deyince çocuk kahkahalar atarak sallanmaya devam etti. Sonunda kadın dayanamadı ve sesinde gizli bir hayranlıkla "Ne kadar sabırlı bir babasınız" dedi . Adam gülümsedi kadına. "Sabır değil yaptığım bayan" dedi. "Büyük oğlum Tamer'i geçen yıl burada sarhoş bir sürücünün çarpması sonucu kaybettim. Buraya yakın yolda bisiklet sürüyordu. Tamer'e hiç yeterince zaman ayırmamıstım. Oysa şimdi onunla beş dakika daha fazla birlikte olabilmek için herşeyi yapardım. erdem'la ayni hatayı yapmayacağıma söz verdim kendi kendime.. O her "Beş dakika daha baba" dediği zaman , oyun oynamak için beş dakika daha kazandığını düşünüyor, oysa işin gerçeği ne biliyor musunuz? Ben onu oyun oynarken beş dakika daha fazla izleyebiliyorum, asıl kazanan benim" |
![]() |
![]() |
![]() |
#n/a |
Bot
![]()
Giriş Tarihi: Ocak 2005
Üye No: 0
|
DJIN (09-07-2006), eren_bekir (06-04-2007), kumtanesi62 (07-07-2007), noumAhmet (09-07-2006), _dilay_ (09-13-2006) bu konu için teşekkür ettiler...
|
![]() ![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
kirlibeyden yepyeni bir video daha 15 dakika | kasif76 | Türk Gizli Çekim | 2 | 10-22-2009 08:28 AM |
Her dakika, belki her dakika içinde, | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-09-2008 07:19 PM |
Galatasaray-Fenerbahçe dakika dakika canlı yayın | ÇaKıR- | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-27-2008 10:17 PM |
Son Dakika...2 şehidimz daha var 26 Şubat 2008 | GhencThurk | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-26-2008 08:26 PM |
ato-dan-dakika-dakika-suc-sicili-arastirmasi\10 şubat | NAKAYAMA | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-10-2007 01:15 PM |