![]() |
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 132 Thanked 704 Times in 375 Posts
Üye No: 6800
İtibar Gücü: 2068
Rep Puanı : 40766
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Sonbahar ayrılıkların mevsimi olmuştu hep
Oysa ben sana o mevsimde aşık olmuştum Senden öncede kadınlarım, aşklarım olmuştu Ama hepsi senin aşkın yanında limoni bir tattı. Her zaman en güzel aşkları yaşadığımı sanırdım En güzel aşkı sende yaşamışım meğer... Daha önce hiçbir aşka gözyaşı dökmemiştim Ama senin aşkında fırtına misali ağlamıştım Sana her zaman küçüğüm derdim, Evet küçüktün Bu koskoca dünyada küçücüktün Ama benim dünyamın en büyük değeriydin sen.. Sen aldığım nefesin kaynağıydın, Beni yaşatan can damarımdın.. İlklerimi hep seninle yaşadım Yeri geldi seni sensiz bile yaşadım Ama sensizliği sevemedim seni sevdiğim kadar Asiydim her zaman, aykırıydım bu dünyaya Ama seninle durgun bir denizdim, akıntısız.. Biz bi elmanın iki yarısı değildik, Biz elmanın bütünüydük, tekdik.. Belki bir Leyla ile Mecnun olamadık ama Efsaneydik kendi dünyamızda Ama baharı yaşamadan kara düştü sevdamız Evet artık yoksun Ve belki de bir daha hiç olmayacaksın Artık sonbahar ayrılık mevsimi olacak bana Artık hep alışıla gelmiş sıradan kadınlarım ve aşklarım olucak Hepsi limoni tat verecek bana En güzel aşkı yaşayamacağım Ağlayamıcam hiçbir sevdaya Küçüğüm diyemicem hiçbir varlığa Aldığım nefesin kaynağı yok artık İçim daralıyor, ölümü hissediyorum soluğumda Can damarımda koptu, dolaşım sistemim iflas Ve artık sensizliğe aşığım Fırtınalı bir denizim, hayatım alabora Dedim ya; Baharı yaşamadan sevdamız düştü kara Sen gittin Benliğim Enkazlarda.. |
![]() |
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Yaşamadan biten sevdalar | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 04-23-2008 05:22 PM |
Baharı Sana Bırakıyorum | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 03-22-2008 04:45 PM |
Bana baharı anlat, dizelerinde | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 03-22-2008 11:48 AM |
Vücuda baharı getiren yiyecekler | KoJiRo | Eskiler (Arşiv) | 0 | 03-08-2008 08:51 AM |
İstanbul Baharı Arıyor | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-06-2008 10:13 AM |