www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 09-20-2006, 10:48 AM   #1
Bostandere
Forum Aşığı

Teşekkür Etme: 111
Üye No: 4863
İtibar Gücü: 3034
Rep Puanı : 65437
Rep Derecesi : Bostandere has a reputation beyond reputeBostandere has a reputation beyond reputeBostandere has a reputation beyond reputeBostandere has a reputation beyond reputeBostandere has a reputation beyond reputeBostandere has a reputation beyond reputeBostandere has a reputation beyond reputeBostandere has a reputation beyond reputeBostandere has a reputation beyond reputeBostandere has a reputation beyond reputeBostandere has a reputation beyond repute
Varsayılan Beyaz Dev - Bebek yüzlü yaratığa karşı...

Axel Schulz & Brian Minto...Antrenörü :" Ben olsam onunla dövüşmezdim" diye tavsiyede bulundu ama Axel Schbulz dinlemedi. Tarih 25 Kasım'ı gösterdiğinde Boks tarihinde yine unutulmayacak bir maç oynanacak.

37 yaşındaki Axel Schulz ezeli rakibi 30 yaşındaki Wladimir Klitschko'ya nakavt ile yenildikten sonra ilk kez ringe çıkacak.

Amerikalı 31 yaşaındaki Brian Minto lakabı "Bebek yüzlü yaratık" dünyanın çekindiği bir isim. Minto kariyerinde 26 galibiyete imza atarken bunlardan 15'i nakavt ile. O Dünya sıralamasının 27. sırasında bulunuyor ve acımasız bir boksör.

Schulz'un hocası Rick Conti (68) boksörünü uyardı ve " Ben olsaydım onun gibi bir yaratıkla dövüşmezdim, ama Axel illa O olsun ki dönüşüm muhteşem olsun diye tutturdu" diye konuşarak endişelerini dile getirdi

Axel Schulz ise yaptığı açıklamada :" Kendime gol atmak niyetinde değilim tabii ki ama böyle bir meydan okumaya ihtiyacım var, ve işin en güzel yanı da rakibim Minto bu maçın favorisi, bu beni daha da kamçılıyor" diye konuştu.

Bostandere çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı