![]() |
![]() |
#1 |
Yeni Üye
Teşekkür Etme: 0 Thanked 1 Times in 1 Post
Üye No: 19557
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 60
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
![]() >>BU HİKAYE AVUSTRALYA'DAN...<<
BİR KIZ VE BİR DELİKANLI, BİR MOTORSİKLET ÜZERİNDE 180KM HIZLA GİDİYORLAR VE ARALARINDA ŞÖYLE BİR KONUŞMA GEÇİYOR; KIZ: LÜTFEN YAVAŞLA, BEN KORKUYORUM DELİKANLI: HAYIR, BAK NE KADAR EĞLENCELİ KIZ, LÜTFEN, LÜTFEN, ÇOK KORKUYORUM DELİKANLI PEKİ, BENİ SEVDİĞİNİ SÖYLE KIZ, SENİ ÇOK SEVİYORUM, LÜTFEN YAVAŞ DELİKANLI:ŞİMDİ DE BANA SIKICA SARIL KIZ DELİKANLIYA SIKICA SARILIR DELİKANLI: BAŞLIĞIMI ALIP, KENDİ KAFANA TAKAR MISIN ? BAŞIMI ÇOK SIKTI. ERTESİ GÜN GAZETELERDE ŞÖYLE Bİ HABER ÇIKTI:MOTORSİKLET KAZASI; MOTORSİKLET, FREN ARIZASI NEDENİYLE, BİR BİNAYA ÇARPTI. ÜZERİNDEKİ 2 KİŞİDEN SADECE BİRİ KURTULDU... >>GERÇEK İSE ŞÖYLEYDİ; YOLUN YARISINDA, DELİKANLI FRENLERİN BOZULDUĞUNU ANLAMIŞ... AMA BUNU KIZA BELLİ ETMEMİŞTİ. BUNUN YERİNE, KIZDAN KENDİSİNİ SEVDİĞİNİ ÖYLEMESİNİ İSTEMİŞ VE KENDİSİNE SON DEFA SARILMASINI İSTEMİŞTİ .SONRADA KENDİ ÖLÜMÜ PAHASINA, KIZIN BAŞLIĞI TAKMASINI VE HAYATTA KALMASINI SAĞLAMIŞTI... >>İŞTE GERÇEK AŞKIN ANLAMI BU...<< ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#n/a |
Bot
![]()
Giriş Tarihi: Ocak 2005
Üye No: 0
|
DHeMLy-CHaY (09-22-2006) bu konu için teşekkür ettiler...
|
![]() ![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
:::::Güsel sözler:::::: | GhencThurk | Eskiler (Arşiv) | 93 | 10-24-2007 12:26 AM |
Güsel Grup | kega21 | Adult eski arşiv | 0 | 02-20-2007 05:20 AM |
güsel bir kiz | alcohol | Adult eski arşiv | 6 | 09-09-2006 02:39 AM |
Güsel bir oyun | CaKaLBoT | Eskiler (Arşiv) | 16 | 06-30-2006 11:44 PM |
Çok güsel bir site | sentaur | Eskiler (Arşiv) | 2 | 06-13-2006 09:39 PM |