![]() |
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2554
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Seni Bilmem Ama Ben Senle çok Mutluyum Bin Yeminle Rastlamadim Kirkyil Gezdim Senin Gibi Kismet Gibi Güzeline Aklim Sende Gönlüm Sende Deli Olacagim Seni Düşüne Düşüne Ne Hallerdeyim Sen Bilmesen Bile Seveceğim Uzaklarda Olsan Yine Bir Gülüşün Bin Güzele Bedel Söylediğin Tatli Sözler Yeter Seni Kalbime Yazmişim Sökemezler Beynimede Yazmişim Bilemezler Bir Kere Sevdi Gönlüm Seni Perişan Et Hiç önemli Degil Beni Bikmam Yinede Severim Seni Isterse Idam Etsinler Beni Derdime Tabibimsin Beni Hayata Döndürensin Ilk Ve Son Sevdiğimsin Sen Benim Herşeyimsin ömer Antepoğlu
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Sen herşeyimsin | ReasoN.^* | Şiirler Ve Güzel SözLer | 0 | 06-09-2010 07:48 PM |
Sen Benim Herşeyimsin Ohh Diye Sayıklıp İnliyor | HardSex | Türk Video | 0 | 04-12-2010 03:38 PM |
Gizli Çekim Kız Herşeyimsin Diye Diye İnliyor Aradada bana Bırak Diyor | xertesi | Türk Video | 2 | 03-26-2010 04:18 AM |
Kız Herşeyimsin Diye İnliyor Aradada Bana Bırak Diyor Oğlana | HardSex | Türk Video | 0 | 01-16-2010 04:45 PM |
Sen Benim,Koynunda Can Verecek Hasretim,Sen Benim,Sonu Ölümle Bitecek Müebbettimsin | KoJiRo | Eskiler (Arşiv) | 0 | 03-11-2008 04:19 AM |