![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
Guest
Üye No:
![]() Son zamanlarda gerek yazılı, gerek görsel medyada Cübbeli Ahmet hakkında çıkan haberleri izliyoruz ve okuyoruz. Adam eşiyle birlikte tatile çıkmış, arkadaşının kızlarıyla denizde yüzmüş v.s şeyler. Havuzlu villası olduğu binlerce kez bir çok kez dile getirilmiş. Bunlar cüppeli hakkında ıspatlanan ,gözle görülen dedillerle inkar edilemez gerçekler. Devamında tabi tartışmaya açık iddialarda vardı. Kasetlerini para karşılığı sattığı, yardım toplamak maksadıyla toplantılar yaptığı ve bu toplantılarda elde edilen paraları zimmetine geçirdiği iddiaları, bunlar da sadece ıspatlanmamış isnadlar. Uzun zamandır bu haberler medyanın günedminden düşmedi. Bizim forumumuzunda gündeminden düşmedi tabi. Cüppeli Ahmed afedersiniz bağırsaklarına , alyuvarlarına kadar incelendi, tartışıldı. Ali Kırca meselesi. Ali Kırcanın kasetleri ortaya çıktığında , bunu gazeteler haber bile yapmaya yanaşmadı. Uzun bir mücadele sonucunda bir gazete öyle ufak bir haber yaptı ama geneli itibariyle bütün medya Ali Kırca ile alakalı haberlere sansür koydu. Ali Kırcanın kadim dostları internette görüntülerin yayılmaması için bir sürü siteyi kapattırdı.Mahkeme kararları çıktı jet hızıyla ama genede başaramadı. Millet , Ali Kırcanın yataktaki halini izledi. Burada çok az kişi o rezalete şahit olmamıştır. Görüntüler tam sapıklar içindi. Dahası var. Ali Kırcanın bu olayı yıllardır yaptığunı bir internet sitesi zaten belirtiyordu ve ayrıca not düşüyordu... Bu kadarla bitmiyor , Filipinlere ve ona yakın ülkelere haftasonu turlarıyla Gay aramak için gidiyordu Ali Kırca ( sitenin iddiası )... Site kapatıldı ne kerametse ( yesil.org)... Hasılı Ali Kırca görevinin başına döndü, aylık bilmem kaç bin dolara. Peki şimdi soruyorum. İki olayda bana göre etik değil. Yani kanunen bir suç yok ama etik olarak ikiside rezalet. Ama neden medya bu iki olaya eşit yanaşmadı? Birini linçe giderken diğerini haber bile yapmak istemedi? Bu durumda, Cüppelinin üzerine bu kadar gidilmesinin altında ister istemez bir alavere dalavere arıyorsunuz. Olayı asşında herkes biliyorda Cüppeliye saldıranlar bunu açık sözlülükle dile getirmiyorlar. |
![]() |
![]() |
#n/a |
Bot
![]()
Giriş Tarihi: Ocak 2005
Üye No: 0
|
bluekeys (10-22-2006), poltergeist (10-22-2006) bu konu için teşekkür ettiler...
|
![]() ![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Cüppeli Ahmet Hoca’ya Cevap- Site | ahmetsecer | Serbest Kürsü | 0 | 03-01-2010 11:06 PM |
Lincoln bugün medyanın karşısında | KoJiRo | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-18-2007 08:05 PM |
Medyanın gözü derbide | aLeMDaR | Eskiler (Arşiv) | 1 | 12-03-2006 07:08 PM |
İşte medyanın faşist yazarları! 24.08.2006 14:42 | walsman07 | Eskiler (Arşiv) | 1 | 08-25-2006 09:33 AM |