![]() |
![]() |
#1 |
Müstakbel Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2005
Teşekkür Etme: 11 Thanked 129 Times in 73 Posts
Üye No: 4729
İtibar Gücü: 1529
Rep Puanı : 6460
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Yaşlıca bir kadın doktor muayenehanesinden içeri girer. Doktor kadına ne için geldiğini sorunca da ‘Doğum kontrol hapına ihtiyacım var, onun için geldim’ der.
Doktor kadını şöyle bir süzer, sağlık karnesine bakar ve ‘İyi ama hanımefendi, bakınız siz 72 yaşındasınız, bu doğum kontrol haplarından ne fayda umuyorsunuz?’ diye sorar. Kadın ‘Vallahi uyumama çok yardımcı oluyor bu haplar’ diye cevap verir. Doktor bir an düşünür ve ‘Ama’ der, ‘Doğum kontrol haplarının uyumaya yardımcı olduğuna dair bugüne dek hiçbir tıbbi belirtiye rastlanmadı ki.’ Kadın ‘İşte şimdi rastlamış oldunuz o belirtiye doktor bey’ der. ‘Ben her gün yetişkin kız torunumun sütüne o haplardan bir tane atıyorum, sonra da o gece rahat rahat uyuyorum.’
Aklın başına gelmeye başlar,zaman aktıkça su gibi Kara kara başlarsın düşünmeye geleceği Ve de maalesef yitirilmiş geçmişin Yasını tutmak çok yazık Hayat bir film gibi gözlerinden geçer ama Aynı gözler geleceği zor seçer Hayat bir film gibi yaşanır ve biter Filmin sonunda MUTLULUK ya da KEDER HADİ SEN SEÇ! |
![]() |
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Kadınlar doğum kontrol hizmetlerine ulaşamıyor | KoJiRo | Eskiler (Arşiv) | 0 | 03-08-2008 12:44 AM |
Erkeklere doğum kontrol hapı | GeCeLeR | Eskiler (Arşiv) | 0 | 12-07-2006 01:16 AM |
Erkek doğum kontrol hapı yolda | CaKaLBoT | Eskiler (Arşiv) | 3 | 11-17-2006 12:48 AM |
Hapı al ve 22 saat çalış | Karizmatix | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-26-2006 04:12 PM |
Doğum Kontrol Hapları Hakkında Yanlış Bilinenler | trecy | Eskiler (Arşiv) | 0 | 01-29-2006 11:08 PM |