![]() |
![]() |
#1 |
Bağımlı Üye
![]() Üyelik Tarihi: Feb 2006
Teşekkür Etme: 278 Thanked 713 Times in 478 Posts
Üye No: 8785
İtibar Gücü: 2460
Rep Puanı : 36043
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Beşiktaş ile bağlarını sezon başında kopartıp Etimesgut Şekerspor’a giden Sergen Yalçın, TV 8’de yayınlanan Sedat Yazıcıoğlu’nun sunduğu Sağduyu programında ilginç açıklamalarda bulundu. İşte Sergen’den inciler: “Delgado yetenekli bir oyuncu. Ama Arjantinli ve ayakları da bu kadar iyi olduğu söylenen bir oyuncunun, 24-25 yaşında Türkiye’ye gelmesi enterasan. Avrupa’da daha büyük takımlarda olması lazımdı. Bu kadar yetenekli denilen bir oyuncunun, Avrupa’da bir ismi olduğunu veya bağımlılık yaptığına inanmıyorum. Sakatlıklar nedeniyle tam performans da gösteremiyor. İleride Beşiktaş’a faydalı olacaktır. Ama şu anda bir 10 numara olarak yeterli değil. Tartışmasız en iyi anlaştığım hoca Lucescu idi. Güzel bir ikili ilişkimiz vardı. Komplekssiz bir insandı ve anlayışlıydı. Bunu tüm oyuncular onaylayacaktır
‘SÖZLERİ ÇOK ZORUMA GİTTİ’ Ayrılmadan Murat Aksu’nun ‘Ya jübileni yap ya da yollarımızı ayıralım’ demesi zoruma gitti tabii. O kadar yıl Beşiktaş’a hizmet ettim. İstesem G.Saray’da kalırdım. Beşiktaş’ın 100. yılıydı. Sakatlandım ve kendimi Beşiktaş için riske attım. Yaptığım fedakârlıkların karşılığı böyle olmamalıydı. Beşiktaş’ta oynamakla Beşiktaşlı olmak farklı bir şey. Beşiktaş son dönemde bana sahip çıkmadı. Tayfur geçen sezon hiç top oynamadı. Kaptan diye 1 yıl takımda kaldı. Ama ben takıma ağabeylik yapacak, futbolu bırakacak pozisyonda değilim ki. Hâlâ oynayacak durumdayım. Oynayamayacak durumda olsam, futbolu bırakırdım. Futbolu bırakmam için arkadan çok iyi futbolcuların gelmesi lazımdı. ‘TİGANA İÇİN YORUM YOK!’ Tigana için yorum yapmak istiyorum ama şu an için içimde beni engelleyen şeyler var. Son 10 yıldır 4 kilo fazlayla oynadım. Tigana günü kurtarmak için böyle bir yorum yapmıştır. Zamanı gelince konuşacağım. Ligin gidişine göre F.Bahçe şampiyonluğa en yakın takım. Beşiktaş ve G.Saray sonuna dek yarışını sürükler.”
Beşiktaşlı olmak Gözyaşı Değildir akıp Gitsin, Bir Mevsim Değildir Zamanı Gelince Bitsin, Bir Heves Değildir Gelip Geçsin ve "BEŞİKTAŞ" Ömür Değil Ölünce Bitsin.. ![]() BeşiktAşımız ile ilgili son haberler ![]() ![]() Moderator başvurusu için tıklayın |
![]() |
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
"Hoffer'e paramız yetmez!" | styla45 | Dünya Ve Avrupa | 0 | 07-13-2009 09:03 PM |
PeugeoT 206"""""Manyak bişi""""" | RaPoRLu | Eskiler (Arşiv) | 6 | 07-09-2007 08:21 PM |
Güntekin Onay "sergen babaya bak" | blAcksmith | Eskiler (Arşiv) | 2 | 12-11-2006 04:31 PM |
Delgado, "Taraftara hayran kaldım" | CaKaLBoT | Eskiler (Arşiv) | 1 | 08-13-2006 11:06 AM |