![]() |
![]() |
#1 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Apr 2006
Teşekkür Etme: 73 Thanked 467 Times in 211 Posts
Üye No: 12104
İtibar Gücü: 1791
Rep Puanı : 23609
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() 1) Bebek nasıl olur?
a- Şeyin şeye şeytmesinden olur. b- Gazeteler sertifika karşılığında verir. c- Süpermarketlerden alınır. d- Erkeğin dişiyi döllemesiyle olur. 2) Bebek nasıl olmaz? a- Sanal sexle olmaz. b- Eksik kupon toplarsanız gazete vermez. c- Tali yola saparsanız olmaz. d- Döllenme olmazsa olmaz. 3) Önsevişme nedir? a- Tarafların ön cephelerini birbirine dönerek sevişmeleri hadisesidir. b- Ayrıntısal bir teferruat, olmasa da olur. c- Yemeklerde iştah açıcı olarak kulanılan aperitif gibi bir şeydir. d- Birleşme öncesi yapılan aşk oyunlarıdır. 4) Önemli olan boyu mudur, işlevi mi? a- Önemli olan bu ekonomik krizden sapasağlam çıkmaktır. b- Önemli olan boyu, kilosu ve rengidir. c- Önemli olan işlevi, görevi ve yetkileridir. d- Önemli olan işlemesidir. 5) Menopoz nedir? a- Bir kadının erkeğe poz vermesidir. b- Vatoz gibi bir balık çeşididir. c- Hipnozun erkekler tarafından yapılanıdır. d- Kadının doğurma yeteneğinin bitmesidir. 6) En iyi afrodizyak sizce nedir? a- Bir şişe konyaktır. b- Amonyaktır. c- Kırkayaktır. d- Böyle bir şey yoktur, önemli olan eşlerin uyumudur. 7) Çocuğa cinsellikle ilgili bilgiler ne zaman verilmelidir? a- Hiçbir zaman verilmemelidir, otursun dersini çalışsın. b- Ana rahmindeyken anlatmaya başlamalıdır, anca öğrenir. c- Bana ne kendisi öğrensin, bize öğreten oldu mu? d- Uygun yaşlarda uygun bilgiler vermelidir. En iyi doğum kontrolü hangisidir? a- Hiç ilişkiye girmemek. b- İlişkiden sonra kadının amuda kalkması. c- Eşten başka birisiyle ilişkiye girilmesi. d- Çiftlerin tercihine ve bedenine uygun bir yöntem seçilmelidir. 9) Fanteziler hakkında ne düşünüyorsunuz? a- Benim iyi bir iş bulma fantezim var. b- Fantezi müziğin hastasıyım abi. c- Fantezi deyince benim aklıma diş protezi gelir. d- Fanteziler eşlerin cinsel hayatlarını renklendirebilir. 10) Cinsel bilgilerinize güveniyor musunuz? a- Elhamdülillah güveniyorum. b- Sapına kadar erkeğiz icabında. c- Bu devirde babana bile güvenmeyeceksin abi. d- Güveniyorum ama yeni bilgiler öğrenmeye de açığım. SONUÇ VE DEĞERLENDİRME: - En çok a,b ve c'yi işaretleyenler: Sizleri tebrik ediyorum, bilgi ve yaratıcılık dediğin sizinkisi gibi olmalı. - Bir kere bile olsa d'yi işaret edenler: Ukelalar n'olacak... ![]() Alıntıdır.......
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
IQ Testi | biqboy | Zeka Soruları ve Testler | 7 | 04-25-2013 04:02 PM |
IQ testi | Rangor | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-03-2009 03:47 PM |
Testi | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-18-2007 05:01 PM |
Testi | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-17-2007 08:11 PM |
Cinsel İşlev Bozuklugu/Cinsel İşlev Kaybı | Stinq | Eskiler (Arşiv) | 0 | 09-20-2006 03:39 PM |