![]() |
![]() |
#1 |
Müstakbel Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2005
Teşekkür Etme: 11 Thanked 129 Times in 73 Posts
Üye No: 4729
İtibar Gücü: 1535
Rep Puanı : 6460
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Kadın kocasından ayrı Karaibler’e tatile gitmiş. Tatilin 2. günü korkunç yapılı bir zenci güzeli ile tanışmış. Akşam yemekten sonra ateşli bir aşk yaşamışlar. Kadın zenciye adını sormuş. Zenci de adını söylerse kendisi ile kadının alay edeceğini ve bu nedenle söylemeyeceğini belirtmiş. Ertesi gün yine buluşmuşlar ve yine ateşli bir sevişme ve aynı soru; “Adın ne?” Zenci; “Alay edersin, söyleyemem.” Böylece kadının tatildeki son günü gelmiş. Yine çok ateşli bir gece... Kadın “Bak yarın gidiyorum. Artık adını söyle” demiş. Zenci “Sakın alay etme” demis ve eklemiş; “Benim adım ‘Kar demiş ’..." Kadın kahkahayı basmış. Zenci sinirlenmiş ve; “Ben sana alay edeceğini söyledim” deyince kadın; “Seninle alay etmiyorum. Kocam aklıma geldi. Döndüğümde ne yaptığımı soracak. Ona, ‘Karaiblerde her gece 30 cm karın altındaydım’ deyince asla inanmayacak!.."
Aklın başına gelmeye başlar,zaman aktıkça su gibi Kara kara başlarsın düşünmeye geleceği Ve de maalesef yitirilmiş geçmişin Yasını tutmak çok yazık Hayat bir film gibi gözlerinden geçer ama Aynı gözler geleceği zor seçer Hayat bir film gibi yaşanır ve biter Filmin sonunda MUTLULUK ya da KEDER HADİ SEN SEÇ! |
![]() |
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|