www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 11-08-2006, 01:43 PM   #1
sparki
Forum Müdavimi

sparki Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 184
Üye No: 16754
İtibar Gücü: 2366
Rep Puanı : 53099
Rep Derecesi : sparki has a reputation beyond reputesparki has a reputation beyond reputesparki has a reputation beyond reputesparki has a reputation beyond reputesparki has a reputation beyond reputesparki has a reputation beyond reputesparki has a reputation beyond reputesparki has a reputation beyond reputesparki has a reputation beyond reputesparki has a reputation beyond reputesparki has a reputation beyond repute

İliç: "Yenemezsek biteriz"

Galatasaray'ın Sırp yıldızı Sasa İliç, 16. haftada Fenerbahçe'yle sezonun en kritik maçına çıkacaklarını belirtti ve "Derbiyi kazanamazsak ligde hiçbir iddiamız kalmaz, biteriz" dedi.

Bu sezon ortaya koyduğu performansla sadece G.Saraylılar'ın değil, tüm futbolseverlerin beğenisini kazanan Sasa İliç, Sabah Gazetesi'ne yaptığı açıklamalarda, 16. haftada oynayacakları F.Bahçe maçının kendileri için büyük önem taşıdığını belirterek, Süper Lig'deki kaderlerinin bu mücadelede çizileceğini söyledi

Şu ana kadar çok puan kaybettiklerine değinen İliç, "Liderin 8 puan gerisindeyiz. Rakiplerimiz de beklemedikleri kayıplar yaşadılar ancak biz performansımızın çok altında kaldık. Bundan sonra kesinlikle puan kaybetme lüksümüz yok. Sondan ikinci hafta F.Bahçe'ye karşı yapacağımız mücadeleye kadar sürekli kazanmalıyız. F.Bahçe'yi de mutlaka mağlup etmeliyiz. Onları yenemezsek biteriz. Ancak devre arasına kadar derbi dahil bütün maçları kazanırsak lig yeniden başlar ve o moralle de zirveyi kimseye kaptırmayız" dedi.

'Bu sezon şanssızız'
Anlaşılmaz biçimde çok gol kaçırdıklarının da altını çizen yıldız oyuncu, "Çok pozisyona giriyoruz. Hatta şampiyon olarak bitirdiğimiz geçen sezonla karşılaştırıldığında daha fazla şans yakaladığımızı söyleyebilirim. Ancak üzerimizde garip bir şanssızlık var. Bir türlü oyunumuzu tabelaya yansıtamıyoruz" şeklinde konuştu. Sasa İliç, her geçen gün Türkiye'ye daha iyi uyum sağladığını belirterek sözlerini şöyle noktaladı: "Geçen sezona göre daha iyiyim çünkü buraya alıştım. Taraftarla aramızda da çok sıcak bir bağ oluştu. Bana karşı gösterdikleri sevgi ve ilgi beni mutlu ediyor. Ben de oyunumla onları mutlu etmeye çalışıyorum. Ancak tabii ki esas önemli olan benim attığım goller veya yaptığım asistler değil, takımın kazanması"

Saygılar

"sparki"

GS Fan Clup için tıklayın

Cakal.Net Upload Film Arşivi için tıklayın

Hepsini kendimiz yükledik. Linkler silinmeden doya doya indirin...

Şifre sorunlarınız için özel mesaj atabilirsiniz
sparki çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Eski Bugün   #n/a 
Teşekkür Botu
Bot
bot Çevrimiçi

Giriş Tarihi: Ocak 2005
Üye No: 0
gangaster (11-08-2006) bu konu için teşekkür ettiler...
bot Çevrimiçi Tesekkur botuna Rep veremezsiniz. Yinede Tesekkurler. Kurallara Aykırı Mesajı Bildir  

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı