www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 12-13-2006, 02:15 PM   #1
_KuRT_
Geçerken Uğradım

_KuRT_ Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 5
Üye No: 796
İtibar Gücü: 1493
Rep Puanı : 810
Rep Derecesi : _KuRT_ is a jewel in the rough_KuRT_ is a jewel in the rough_KuRT_ is a jewel in the rough_KuRT_ is a jewel in the rough_KuRT_ is a jewel in the rough_KuRT_ is a jewel in the rough_KuRT_ is a jewel in the rough

Tanıtım:
DVDFab Platinum hepsi bir arada DVD kopyalama, dönüştürme ve yakma yazılımıdır. DVD'den DVD'ye 5 ve DVD'den mobil cihazlara 3 kopyalama tarzı ile yalnızca bir veya iki aşamada kopyalama işlemleri yapabilmektedir. Yazılım tüm DVD yedekleme gereksinimlerinizi de karşıyalabilmektedir. 3 numaralı sürümü ile tamamen yeniden yazılmış olan araç 5 yıllık gelişmenin sonucunda bu noktaya gelebilmiştir.

Yazılımın Önemli Özellikleri
# DVD'den DVD'ye 5 ayrı kopyalama tarzına sahiptir: tam disk, ana film, parçalama, özelleştirme, klonlama.
# Tam disk: tüm filmi menüleri ve fragmanları, tek tıklama ile DVD'ye kopyalama.
# Ana film: belirli ses ve resimlerle yalnızca filmi kopyalama.
# Parçalama: %100 kalite ile çift katmanlı bir DVD'yi(DVD-9) iki adet tek katmanlı DVD'ye(DVD-5) kopyalama. Her iki diskin üzerindeki orijinal menüler eklenmektedir. Bu yöntem TV dizileri ve bölümlerden oluşan DVD filmler için uygundur.
# Özelleştirme: DVD'lerinizi kişiselleştirin!
# Klonlama: DVD'leri bire-bir kopyalama.
# Yüksek hızda kopyalama yapabilme. Ortalama 10-20 dakika sürmektedir.
# Her türden boş DVD diske destek verebbilme: DVD+R/RW, DVD-R/RW, DVD+R DL, DVD-R DL.
# DVD'den mobil cihazlara 3 ayrı kopyalama tarzına sahiptir: standart, iPod ve PSP. Daha fazla cihaz desteği elle eklenebilir.
# Standart: DVD'leri kişisel bilgisayarada MPEG-4/DivX/XVID/H.264 AVI/MP4 dosyasına dönüştürme.
# iPod: DVD'leri Apple iPod MPEG-4/H.264 MP4 dosyasına dönüştürme.
# PSP: DVD'leri Sony PSP MPEG-4/H.264 MP4 dosyasına dönüştürme.

http://www.dvdfab.com/mlink/download.php?g=PLATINUM
Bot
bot Çevrimiçi

Giriş Tarihi: Ocak 2005
Üye No: 0
doruktan (12-24-2006) bu konu için teşekkür ettiler...
bot Çevrimiçi Tesekkur botuna Rep veremezsiniz. Yinede Tesekkurler. Kurallara Aykırı Mesajı Bildir  

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı