![]() |
![]() |
#1 |
Guest
Üye No:
![]() Ayrılacağı yolundaki söylentilere gülüp geçtiğini söyleyen Alex, “Sezon sonuna kadar Fenerbahçe’deyim. Tek düşüncem var, geçen yıl kaçırdığımız kupaları kaldırmak” dedi. ‘4 Ocak’ta Antalya’dayım’ Attığı goller ve yaptığı asistlerinin yanı sına, Avrupa arenasında beklenen futbolunu sergileyememesi nedeniyle de sık sık gündeme gelen Alex de Souza, Fenerbahçe'den ayrılacağı yolundaki söylentilere son noktayı koydu. Tatile giderken, yönetime en az bu sezon sonuna kadar kalacağı yönünde bir söz verdiğini ifade eden Brezilyalı, "4 Ocak'ta takımımla birlikte Antalya kampında olacağım. Ben Fenerbahçe'den, kulübüm de benden hoşnut, gerisi yalan" diye konuştu. ‘Takımı yalnız bırakmam’ Güzel bir tatile başladığını ve şu anda futbol adına kafasında tek bir şeyin olduğunu vurgulayan Sambacı, şöyle konuştu: "Bir futbolcuyu başka takımlar isteyebilir, bu çok doğal. Ama ben bu kulübe 3 yıldır gönül verdim ve vermeye de devam edeceğim. Üç kupada birden yolumuza devam ediyorum. Arkadaşlarımı yalnız bırakmayı hiç aklımdan geçirmedim. Tek düşüncem var, o da Zico ve takım arkadaşlarımla birlikte geçen yıl kaçırdığımız kupaları bu sezon sonunda havaya kaldırmak. Kaynak: Fanatik |
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Gökhan yüreklere su serpti | KoJiRo | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-24-2007 02:29 PM |
Alex korkuttu | KoJiRo | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-21-2007 10:36 AM |
Bu adam Alex mi? | [мα∂ℓιηє] | Eskiler (Arşiv) | 0 | 09-23-2007 10:59 AM |
İşi Alex bitiriyor | [мα∂ℓιηє] | Eskiler (Arşiv) | 0 | 09-19-2007 11:08 AM |
08/21/07 - First Lady, gönüllere taht kuracak | Shekil | Eskiler (Arşiv) | 0 | 08-21-2007 10:34 AM |