![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
Administrator
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2005
Teşekkür Etme: 20 Thanked 155 Times in 28 Posts
Üye No: 1
İtibar Gücü: 70000
Rep Puanı : 434913
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
Ünvan : Admin
|
![]() İsviçre maçının üstünden 1 yıl geçti. Ancak Milli Takım’ın eski antrenörü Mehmet Özdilek'in Fatih Hoca'ya kırgınlığı henüz bitmedi..
A Milli Takım’da Fatih Terim’in yardımcılığını yapan, İsviçre maçının ardından suçlanınca karşılaşmadan iki gün sonra kendi isteğiyle görevinden istifa eden Mehmet Özdilek, o dönemde zor günler geçirdiğini belirterek Fatih Terim’e kırgın olduğunu söyledi. 16 Kasım 2005’te oynanan İsviçre-Türkiye A Milli futbol maçında İsviçreli oyuncular Valon Behrami ve Benjamin Huggel’e tekme attığı gerekçesiyle FIFA Disiplin Komitesi tarafından 12 ay hak mahrumiyeti cezası alan A Milli Takım eski Yardımcı Antrenörü Mehmet Özdilek, ‘Kimsenin tasvip etmediği, benim de karakterime ters düşen olaylar yaşandı. Bir anlık refleks sonucu futbolcuya tekme atan teknik adam olarak hedef tahtası haline geldim. Kimse o zor günlerimde bana sahip çıkmadı. Fatih Terim ile bir ekiptik. En azından ortaya çıkıp baha sahip olmasını, arkamda durmasını isterdim. Her zaman her yerde söylerim, Fatih Hocam’a kırgınım. 16 Kasım’da bu olaylar oldu. Üzerinden 1 yıl geçti. Ama bir gün olsun Fatih Hoca beni arayıp da ‘Ne yapıyorsun?’ diye sormadı. Daha yeni çocuğum oldu. Arayıp hayırlı olsun diyebilirdi. Bunu da yapmadı’ diyerek sitemini dile getirdi. Cevahir İş Merkezi’nde üst üste meydana gelen iki ölümlü kaza ve bir çocuğun dövülmesi olayları sonrasında büyük bir duyarlılık göstererek buradaki iş yerini kapatma kararı alan Stork’s Kuyumculuk’un sahibi, aynı zamanda Şifo Mehmet’in kayınpederi Muammer Alkım da, damadı için Terim’e veryansın etti. Fatih Hoca’nın damadına sahip çıkmadığını ifade eden Alkım ‘Mehmet o cezayı haketmedi. Yaptığı ani bir refleksti. Basın da olayı yanlış yerlere çekti. Bu olay sonrasında en çok Fatih Terim’e kızdım. Çünkü Mehmet futbol için düğün tarihini bile değiştirecek kadar duyarlı davrandı. Ceza süreci yaşanırken Fatih Hoca arkasında durmadı. Orada suçlanan Fatih Terim ve ekibiydi. Eğer ortada bir hata varsa bunu kendisi üstlenmeliydi. Fatih Hoca hiçbir zaman ortaya çıkıp da Mehmet’i sahiplenmedi. Ben ondan daha farklı şeyler beklerdim. Hadi sahip çıkmadı, bebeği olduğunda arayıp hayırlı olsun diyebilirdi. Bunu bile yapmadı. Olayın insani boyutu var. Ne olursa olsun Mehmet’i arayabilirdi’ diye konuştu. ‘Biz demokratik bir aileyiz. Asla Mehmet’in işine karışmam. Bu söylediklerim tamamen beni bağlayan sözlerdir. Mehmet’in ne kadar özverili bir insan olduğunu biliyorum. Bu olay beni duygulandırdı. Çünkü haketmediği şeylerle karşı karşıya kaldı’ diyen Alkım, Beşiktaş kongre üyesi olduğunu da belirtti. Seba döneminden bu yana üyeliğinin bulunduğunu açıklayan Muammer Alkım, ‘Beşiktaş’ın durumuna ben de üzülüyorum. Herkes bir şeyler yapmak ister ama bilgili olmak lazım.. Bu nedenle görev almayı düşünmedim’ dedi. |
![]() |
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Zico ve Terim'e mesaj | Kéan aRs | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-08-2008 03:08 PM |
Gül'e 8 bin, Terim'e 143 bin YTL / 22 Ekim | KoJiRo | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-22-2007 07:56 PM |
Şifo Mehmet Maraş'a | catlax7 | Eskiler (Arşiv) | 0 | 09-23-2007 12:20 PM |
04/21/07 - 12 saatte 220 bin dolar harcadı | Nǿ ŦΞДЯ™ | Eskiler (Arşiv) | 0 | 04-21-2007 12:28 PM |
Şifo yetenek arıyor | DHeMLy-CHaY | Eskiler (Arşiv) | 0 | 01-30-2007 01:51 PM |