www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 02-14-2007, 02:04 PM   #1
pae
Geçerken Uğradım

pae Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 19
Üye No: 4932
İtibar Gücü: 1452
Rep Puanı : 610
Rep Derecesi : pae is on a distinguished roadpae is on a distinguished roadpae is on a distinguished roadpae is on a distinguished roadpae is on a distinguished roadpae is on a distinguished road
Varsayılan Milan'dan Robinho için dev atak

Milan'dan Robinho için dev atak
İspanya Ligi'nde lider Barcelona'nın üç puan gerisinde şampiyonluk yarışına devam etmesine rağmen oynadığı futbol ve aldığı sonuçlar yüzünden eleştiri oklarının hedefi olan Real Madrid'de yaprak dökümü Robinho ile yeni bir boyut kazandı.

İngiliz yıldız David Beckham'ın ABD'nin Los Angeles Galaxy, Ronaldo'nun da Milan ile anlaşmasının ardından, sezon sonunda ayrılmayı planlayan oyuncular kervanına Robinho da katıldı.

Brezilyalı yıldız futbolcu Robinho İspanyol devlerinin teknik direktörü Fabio Capello"nun kendisine güvenmediğini bu yüzden de Real Madrid"de mutlu olmadığını belirtti. Robinho sözlerine şöyle devam etti: "Capello oyunuma güvenmiyor. Mutsuzum. Takımdaki diğer oyunculardan farkım olmadığını biliyorum. Ama hocam beni takımında görmek istemiyor. Bu yüzden sezon sonunda ayrılmayı düşünüyorum" dedi.

Ayrıca Ronaldo'yu renklerine bağlayan Milan'ın Robinho için 45 milyon doları gözden çıkarttığı bildirildi. Ancak genç yıldız için Juventus da devrede.

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı