![]() |
![]() |
#1 |
Banned
Teşekkür Etme: 60 Thanked 248 Times in 100 Posts
Üye No: 23664
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 11921
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() ![]() Nasıl Olsa yağmur yağacak bu şehre Nasıl Olsa güneş doğacak. Ben acıları öğün yapıp kendime ağladım, sabah üç kere , akşam üç kere ve saymadım ; ağlamakla geçti bütün gece. Dün sevdaların hayalindeydi yüreğim, mutluluk sıratında Dün... dünlerimi unuttum artık ve unuttum yarınların gündüzünü Anladım ; bana göre değil saadet ben mayhoş akşamların kanlısıyım Anladım ! şimdi birbirine benziyor hüzün cümleleri hüznümü büyüttüm ve unuttum kendimi resimlerin arkasına hep ' geçti ' yazıyorum bir rüyaydı, bunca kabus koskoca bir dünyaydı. Nasıl olsa ben vazgeçtim hayattan Nasıl Olsa yaşamaktan caydım bir daha sevmezdim kimseyi ve bir daha yanmazdım kimsenin uğruna bir daha dünyaya gelmiş olsaydım. Ben çileyi yazıp alnıma ağladım sabah ve akşam ağladım gündüz ve gece yalnızlığıma. Nasıl da inanmıştım yaşadığıma ve kabüllenmiştim sevdaları sevdaları bir yumak yapıp dolamıştım yüreğimin en ince damarlarına. Aldanmak zoruma gitti ve bitti yüreğim bu hayal , bu rüya burada bitti. Sen şimdi bir ateş yakıp gölgene şimdi bir örtü çekip üzerine kapanırsın hüznüme. Sus pus olsada gözyaşlarım kafa tutup ta yağmurlara; ....ağlarım... Nasıl olsa aşklar haram Nasıl olsa günah sevdalar Ben ; hissemi fazlasıyla aldım yalnızlıklardan payımı aldım ayrılıklardan. Nasıl olsa ecel günüm geçmeden beni yakalar Nasıl olsa yaşamak haram bana Bana dar bu koskoca dünyalar.. Siir : Mustafa Çelebi Çetinkaya |
![]() |
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Sensizliğimin Acıları | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-11-2007 11:00 PM |
Ramazan'da öğün atlamayın | Tilki_Andre | Eskiler (Arşiv) | 0 | 09-18-2007 03:29 PM |
Formda kalmak için öğün önerileri | CaKaLBoT | Eskiler (Arşiv) | 2 | 09-13-2006 01:59 AM |
Hat ile yazılmış(Türk Öğün Çalış Güven) | CoolTurk | Eskiler (Arşiv) | 5 | 06-27-2006 02:12 PM |
Bir günde neden altı öğün yemeliyiz? | Karizmatix | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-11-2006 01:50 AM |