www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 05-26-2007, 03:36 PM   #1
Nǿ ŦΞДЯ™
Forum Kalfası

Nǿ ŦΞДЯ™ Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 75
Üye No: 24380
İtibar Gücü: 2833
Rep Puanı : 3451
Rep Derecesi : Nǿ ŦΞДЯ™ has a reputation beyond reputeNǿ ŦΞДЯ™ has a reputation beyond reputeNǿ ŦΞДЯ™ has a reputation beyond reputeNǿ ŦΞДЯ™ has a reputation beyond reputeNǿ ŦΞДЯ™ has a reputation beyond reputeNǿ ŦΞДЯ™ has a reputation beyond reputeNǿ ŦΞДЯ™ has a reputation beyond reputeNǿ ŦΞДЯ™ has a reputation beyond reputeNǿ ŦΞДЯ™ has a reputation beyond reputeNǿ ŦΞДЯ™ has a reputation beyond reputeNǿ ŦΞДЯ™ has a reputation beyond repute
Varsayılan 05/26/07 - BÜyÜk Lokma Ye BÜyÜk KonuŞma!

AŞKIN NUR YENGİ, BİLGİNER İÇİN 'ASLA DEMİYORUM ÇÜNKÜ NE ZAMAN ASLA DESEM TERSİNİ YAPARIM' DEDİ VE YAPTI! DİĞERLERİ İÇİN TIKLAYIN

Cosmopolitan Dergisi, bu ayki özel sayısında ünlü isimlerin geçmiş yıllarda verdiği röportajları derledi. Beyaz'dan Kenan Doğulu'ya, Kaya Çilingiroğlu'ndan Fazıl Say'a pek çok ünlünün geçmiş yıllarda söyledikleri ile bugünkü lafları arasında dağlar var!

Hülya'yla evlenmek istemem!
'Hülya'yla farklı şeyleri özlüyoruz. Ben evim, çocuğum olsun istiyorum. Hülya ise yolundan dönemiyor artık. Çünkü o Hülya Avşar. Düşünsenize biz evlensek, Hülya eve sabaha doğru dönecek. Çocuğuma kim bakacak peki? Hülya diyor ki: 'Döneceğim bu yoldan...' Ama mümkün değil! Şu an yeniden birlikte olma ümidimiz yok!' dedi ama çoktan boşanmış durumdalar!
KAYA ÇİLİNGİROĞLU Mayıs 1995

Haluk Bey'in evliliğine saygılıyım
'Zuhal Olcay'ı tabii ki tanıyorum. Haluk Bey'le saygı duyduğum bir birliktelikleri var. Bu tür dedikoduları yapmaya kimsenin hakkı yok! Evli bir erkekle birliktelik sorusuna gelince hayatta hiçbir zaman 'asla!' dememek lazım. Çünkü neye asla dedimse arkasından yapmışımdır!' İnsanın kendini bilmesi güzel şey tabii ki!
A. NUR YENGİ Ocak 2002

İzmir'e yerleşeceğim ve bir iş kuracağım
'Açıkçası ben yaptığım işi meslek olarak görmüyorum. Televizyon beni 2 seneye kadar yiyip bitirmeden ben onu bitireceğim. Ağustos'a kadar devam. Önce askerlik, sonra da İzmir'e yerleşip, bir iş açacağım. Yazmayı da düşünüyorum. Bu arada kaset yapacağım. Çünkü türküleri çok seviyorum. Gittiğimde arkamda bir şeyler kalmalı.' Sanırız televizyonun onu yemesini istiyor ki hala gitmedi!
BEYAZIT ÖZTÜRK Mayıs 1998

Beş dakika sonra ölecekmiş gibi yaşa!
Donla fotoğraf çektiren bir adam değilim ama bunu yaparken herkes eğlenebilir. Bu eğlenceyi ancak gerizekalı kurallar engeller. Düşünsene, bir arabaya sahipsin ve onun özelliklerini biliyorsun. Saatte 150 kilometreyle viraja girilmeyeceğini biliyorsan mesele yoktur. Bu da onun gibi... İnsanın böyle fotoğraflarının olması çok eğlenceli. Evde çıkartıp çıkartıp bakabilirsin.... Böyle fotoğraflarım çekilsin diye bir hedefim yok. Zaten olmamalı da. Ancak bence her insan beş dakika sonra ölecekmiş gibi yaşamalı! CEM YILMAZ/Ocak 1997

Ben her istediğimi bakışlarımla yaptırırım
İlk bakışlar benim için çok önemlidir, kötü bakarım ben... Her istediğimi yaptırabilecek bakışlarım vardır, ona yakalanan kadınlar yandı! Kadınları seviyorum, kadınsız bir hayat düşünemiyorum. Her bakımdan beni tatmin eden kadın, yatakta benim fahişem, sokakta annem gibi olmalıdır...
KENAN DOĞULU Şubat 1995

Dost zannettiklerim beni hep sırtımdan vurdu
Benim hiçbir zaman gerçek dostum olmadı. Bütün dost zannettiğim insanlar muhakkak bir gün bana sırtlarını döndüler. Sadece okulda bir arkadaşım var. Onu çok seviyorum. Kıskançlıklar, dedikodular, çekememezlikler yüzünden böyle oluyor sanırım. Hele Bursa küçük bir yer olduğu için göze batan bir insandım. Güzelin dostu olmaz derler ya...
DEMET ŞENER Mayıs 1995

Beni Gülyar'dan başkası bütünleyemez!
Eşim Gülyar'la son derece güzel bir aşkımız var. (2004'te boşandılar) Uzun zamandır tanışıyoruz. Benimle kimse bu kadar bütünleşemez! Onun Hintli gibi gözleri vardır. Bir Paris kadını kadar zevkli, Brezilya kadını gibi ateşli, Anadolu kadını gibi de sadıktır. Yani, benim için değişik, egzotik bileşimi var.' diyordu ama geçtiğimiz aylarda bir mucize olsa da boşansak diye feryat ediyordu.
FAZIL SAY Haziran 2000

Aşk orgazm gibi bir şey
Bir kere aşkla sevgiyi birbirinden ayırmak gerekiyor galiba... Çünkü çok sevmediğin birine de aşık olabiliyorsun. Mesela etrafta sevilmeyen, sevgisiz bir insan olabiliyor. Ama sen manyak gibi aşık oluyorsun. Aşk orgazm gibi bir şey. Sürekli yaşanabiliyor. Ayrıca aşk herkesle paylaşılabiliyor.
UĞUR YÜCEL Şubat 1993

Regl iken çok iyi giyinmem
Ben ortalama bir kadınım, herkes gibiyim. Regl olduğum dönemlerde renk uyumunu sağlayamıyorum ve o zaman iyi giyinemiyorum. Ben de fazlasıyla renk uyumu hastalığı var. Bu yüzden her renk ayakkabım var, ayakkabımın tonu farklı olduğu zaman kafayı yiyorum.
ŞEBNEM DÖNMEZ Ocak 1999

Hepsinden güzeli var: Reddedilmek!
Kadınlar hakkında konuşmamalı, kadınları yaşamak daha iyi... Kadınları ya anlamalı ya sevmeli... Çünkü ikisini birden başaramıyoruz. Aşk zamanla ilgili bir şey... Sordunuz ya hani 'terk edilmek, ayrılık, acı senin sözlüğünde ne anlama geliyor?' diye; Hepsinden güzeli var: Reddedilmek.
NEJAT İŞLER Nisan 2002

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı