www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 06-01-2007, 11:53 AM   #1
geydoğan
Yeni Üye

Teşekkür Etme: 0
Üye No: 42907
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi : geydoğan is on a distinguished road
Varsayılan TURKCELL De İstediğiniz Hattı Kontrol Etseniz Benim Gibi mi Yaparsınız?

Merhaba, Turkcell de istediğim hattı kontrol etme (hattı kapatma, hattı yönlendirme, kontörünü alma vs.) imkanım varken, sistem açığını Turkcell ile paylaşmam neticesinde Turkcell bizi tehdit ediyor diyerek tarafıma dava açtı. İnternetteki bilgilendirici yazılarım Turkcell’i iyice etkileyince bu seferde, tarafıma 2.davayı açtı, yargıyı etkileme adı altında, amaçları tarafımı susturmaktı. Sizler bu olaya ne dersiniz bilmem. Ama vereceğim linkteki mahkeme evraklarını incelerseniz Turkcell deki sistem açıklarına tanık olabilirsiniz. O zaman Turkcell neden tarafıma dava açtı? Amaçları neydi? Her yönüyle çok ilginç bir dava olduğundan dolayı, bilgilendirme açısından www.amasyaforum.com/trk/mahkeme.zip Linkindeki mahkeme evraklarını sizlerle paylaşmak istedim. Belki bana bir yol gösterebilirsiniz diye.

İlginize şimdiden teşekkür ederim.

Saygılarımla, Hasan YILDIRIM Amasya TEL:0 542 401 67 00

NOT: http://www.amasyaforum.com/for-um/viewtopic.php?t=43 Linkini tıklarsanız Turkcell ile neden davalık olduğum konu hakkında daha ayrıntılı bilgi öğrenebilirsiniz.
geydoğan çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı