![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2006
Teşekkür Etme: 75 Thanked 78 Times in 60 Posts
Üye No: 24380
İtibar Gücü: 2830
Rep Puanı : 3451
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Jandarma, Düzce'nin Akçakoca ilçesinde izinsiz olarak dinî eğitim verildiği iddia edilen Kur'an kursuna baskın düzenledi. Gerçekleştirilen operasyonda 3 kişi gözaltına alınırken, 23 çocuğun da ailelerine teslim edilmek üzere karakola götürüldüğü aktarıldı. Akçakoca İlçesi Jandarma Komutanlığı ekipleri, Osmaniye Mahallesi Gülizar Sokak'ta izinsiz faaliyet gösterdiği iddia edilen Kur'an kursuna baskın gerçekleştirdi. Jandarma ekipleri, operasyon kapsamında söz konusu kursta bulunan 3 kişiyi gözaltına alırken, 23 çocuğu ise minibüslere doldurarak ailelerine teslim edilmek üzere karakola götürdü. Operasyonun, çocuklara izinsiz dinî eğitim verildiği iddiasıyla gerçekleştirildiği aktarıldı. Gözaltına alınan çocukların, akşam saatlerinde ailelerine teslim edildiği açıklandı.
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Kur'an-ı kerim tefsiri ve kur'an-ı kerim meali | omar_65 | Yabancı Film | 0 | 07-08-2010 01:20 PM |
Dalmaz Center'a yine baskın / 30 haziran | jockeя | Eskiler (Arşiv) | 0 | 06-30-2007 01:14 PM |
Cezaevinden yönetilen ülkücü çeteye baskın / 23 haziran | JeNNeT | Eskiler (Arşiv) | 0 | 06-23-2007 02:56 PM |
Kur'an Öğreniyorum 1.2 Kendi kendinize tecvidli Kur'an okumasını öğrenebilirsiniz | sonnnefes | Eskiler (Arşiv) | 0 | 04-11-2006 02:48 AM |
kursuna dızılmıs.. | CaKaLBoT | Eskiler (Arşiv) | 2 | 04-09-2006 01:36 PM |