![]() |
![]() |
#11 |
Banned
Teşekkür Etme: 1 Thanked 2 Times in 2 Posts
Üye No: 44100
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 2150
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Geçerdi hep, gözün bıraktığı iz.. Dokunduğu yer.. Kurşunun aktığı irin.. Acı sözün... Geçer sandım... Geçerdi, saklı kalmış güzün.. Uzaklığının kırmızı kokusu.. Derinlere inmiş bekleyişlerde ki iz.. Siste ki, belirsizlik korkusu.. Geçer giderdi... Geçerdi hep, üzerime sinen hüzün... Sessizliğinin, yakıcı tortusu... Öksüzlüğün, azlığı.. Açmaya yüz tutmuş goncada ki ateş.. Geçer sandım... Geçerdi, yağmurun taşıdığı yük.. Eser giderdi, yanlızlık kokusu.. Silinirdi bunca zaman rüyalarıma giren yüzün... Bedenime yapışıp kalan bu rutubetin.. Geçer giderdi.. Geçer giderdi hep... Bu defa yapıştı kaldı... Ellerimi yakarken kanatan ayazın.. Boğazımda düğümlenen mor sevdan.. Söner sandım kalbime akıttığın ateş.. Geçer gider sandım yüreğimde ki, parmak izin... Kaldı... Bizim hikayemiz bir varmış bir yokmuşla başladı.. Bir vardın ama..Yoksun işte.. Yok Romanları yırtıp..Destanları parçalayıp.. Hikayemizi oluşturduk ama.. Yarım kaldı.. Gökten üç elma düştüğünde yoktun.. Oysa masal kahramanı olarak orada olman gerekirdi.. Yanımda Of bu hikayenin kahramanı, bitmeden nereye gider ki.. Giderken hoşça kal demedin....Bende güle güle demedim.. Gitmeyecekmişsin gibi.. Ya da –daha kötüsü- Hiç olmamışsın gibi... Ve Hikayemiz bitti… Geç oldu biliyorum..Ama anladım.. Kimse giderken götürmüyor sevgileri yanında.. Yanılgılarımı yüzüme vurmayın, İçimdeki çocuğun masal saatine denk geldi aşk...anladım dedim ya ..Daha fazla SORMAYIN.. |
![]() |
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|