![]() |
![]() |
#12 |
Uzman ®
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2007
Teşekkür Etme: 16 Thanked 27 Times in 23 Posts
Üye No: 43364
İtibar Gücü: 1875
Rep Puanı : 3450
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Gizemli Çiçek
Sabah uyandığım zaman pencereme baktığımda filizlenmemiş bir gül gördüm Ufacıkdı narin ve ince Aynı bir kadın gibi... Yeşerecek su verirsen Filizlenecek sevgi verirsen Toprağına sevgiyi kat nasıl mutlu olacak bir bilsen Sev,okşa onu öyle sıcak olacak ki Kendini bile unutacak hayallere dalacaksın Sulayın çiçeklerinizi,sevgi verin yüreklerinize Benim en sevdiğim çiçek gül Anlatıyor bana aşkı,mutluluğu Çünkü bir gül gibi duygusal ve narinim Yapraklarım çabuk kırılır Düzeltilmesi uzun zaman alır Kırılgan ruhum öyle hassas ki Kırmızı bir gülün verdiği renkle çabuk yanar,kavrulur Gözyaşlarım çabuk dökülür İçimde çok yoğun gül bahçesi var,hepsi konuşup duruyor Kırmızı aşkımı Sarı ulaşılmaz gizemi Pembe hayallerimi Beyaz gelinliğimi Hele leylak müthiş romantizmin akıcılığını,sıcaklığını veriyor Kırmızıda yanıyorum Uzaklaşıyor bedenim benden tanıyamıyorum Siyahın gizeminde ruhum daha bir derin bakar Hayal eder gerçek bir aşk Sessizlikte bile olsan arar bulur seni *******inde.... Gülçin Şahin
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|