![]() |
![]() |
#11 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 9 Thanked 30 Times in 22 Posts
Üye No: 44131
İtibar Gücü: 1686
Rep Puanı : 12536
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sen İmzayı Atarken Cevapsız sorular var, nikahına gelirken Hayat gönlümde soldu sen imzayı atarken Kalbimi mabet yapıp seni orda beslerken Mabetlerim yıkıldı sen imayı atarken Davetiye elimde titreyerek baktım da Mecnun gibi aşkımı şu gönlüme taktım da Gelinlikle görünce yüreğimi yaktım da Şu yüreğim burkuldu sen imzayı atarken İnanmadın sen bana güvenmedin sözüme İki damla yaş düştü dertten çökmüş yüzüme Evet derken sevgilim neden baktın gözüme Gözlerim sende kaldı sen imzayı atarken Dedin ya “arkadaşım” kavruldu şu sol yanım Gözlerime baktıkça nasıl da yandı canım Şu sözlere geç kaldım “canözüm çok pişmanım” Sanki dilim tutuldu sen imzayı atarken Herkes mutlu mesutken ben sessizce ağladım Kendimi nasıl tuttum gözlerimi bağladım Hayat çekilmez artık yüreğimi dağladım Dar ağacı kuruldu sen imzayı atarken Nikah hediyem olsun gözümdeki yaşlarım Yavru bir serçe gibi artık yalnız kışlarım Alnından öptü seni şu bağrımı taşlarım Göz yaşlarım sel oldu sen imzayı atarken (Bir aşk hikayesi…bir taraf mutlu mesut yeni bir dünyanın kapısını aralarken, diğer taraf sessiz sedasız ölüme yol aldı….)
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|