![]() |
|
|
#11 |
|
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 102 Thanked 34 Times in 25 Posts
Üye No: 44250
İtibar Gücü: 1753
Rep Puanı : 12977
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Bayan
|
her bakışın yarına bıraktığı avanslarını bir
kerede alışıdır ağlama hep çok geçlerin içine at içine o masum gözleri eski bir plak yapıp yüreğini geçmişin türküsü ile yak yüreğini.. olmadımı zula vaktin yenikmi düşeceksin siyahın en karasındamı bırakacaksın,tomurcukları ve talanların vedaların kara tırnaklarına yapışıp sökme vaktin gelmedimi beyazlarının sofra vakti gelmedimi.. gelmedimi dağ çiçeklerinin kokusu kekik kokusu bak çiğdemler yeşilini bıraktı titreyerek bana baktığın ellerimi tuttuğun ürkek ceylan zamanlara mahsere zamanlarına sakladığım sevdam ağlama suyun damla damla esaretinde çıkma vakti kuşatmaları yarma vakti.. ben geldim düşlerine gel artık giy artık beyaz düşlerimizi siyahlarının üstüne baksın soysuz gözler olmasın artık düşlerinde kör bıcak sancıları. .. gözlerindeki beni özledim iklimim yağmura dönük ve gözlerinden başayıp gökkusakları renklerinde bitirdiğim hayattadır ancak mutluluğum seviyorum seni düşlerimin yamalarında gezinişim ve yok oluşum senin yokluğuna bilirim hayat sana yedirmiştir ay ışığında en kalleş pusularını sindirmiştir kendini gözyaşları ile sölediğin matem türkülerine . cana can değmez bilirim ekmeğinde somununda yeşil soğanında bırakmıştır nankörlüğünü fakirliğim yokluğunda başlar artık hayatın sana kendini eskitemediği zamandayım yüreğinde yalın ayak yürüdüğüm kadınım... |
|
|
|
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|