![]() |
![]() |
#11 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 125 Thanked 197 Times in 120 Posts
Üye No: 44060
İtibar Gücü: 4226
Rep Puanı : 10060
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() AĞladiĞimi Kİmseye SÖyleme Anne
AĞladiĞimi Kİmseye SÖleme Anne Onlar Benİ GÜÇlÜ Bİlİyor Onlar Benİ En Zor GÜnÜmde Bİle Ayakta Bİlİyor Ben Aslinda GÜlerekgeÇİrdİĞİm Her GÜnÜn AkŞami Evde AĞlarken Onlar Benİm İÇİmİn SizladiĞini,yÜreĞİmİn YandiĞini Bİlmİyor… AĞladiĞimi Kİmseye SÖyleme Anne Onlar Benİ Kral Saniyo Onlar Benİ Kizdim Mi DÜnyayi Yakacak İnsan Bİlİyor Aslinda Ben Onun GÖzlerİne Bİle Bakmaya Kiyamazken Onlar Benİm Kiz UĞruna ÜzÜlecemİ Tahmİn Bİle Etmİyor… AĞladiĞimi Kİmseye SÖleme Anne Onlar Benİ AĞlamaz Bİlİyor Onlar Benİ ÜzÜldÜm MÜ BulunduĞum Şehrİ Bulutlar Kaplar Bİlİyor Ben Aslinda Odama Kapanip Sİtem Duygusuyla Bİr KÖŞeye Sİnerken Onlar Benİ HİÇ Bİr Şeyİn Sarsacani Akillarinin Ucundan Bİle GeÇİrmİyor… AĞladiĞimi Kİmseye SÖleme Anne Onlar Bunu HİÇ Bİlmİyor Onlar İÇİn Ben En SaĞlam KÖprÜlerden Bİle Daha Siki BaĞliyimdir Hayata Ben Aslinda ÖlÜmle YaŞam Arasindakİ İnce Çİzgİde Bİr O Yana Bİr Bu Yana Gİderken Onlar Hala Benİm İÇİn Hayatin BÜyÜk Bİr Hayal KirikliĞi OlduĞunu Bİlmİyor… . |
![]() |
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|