![]() |
![]() |
#11 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 125 Thanked 197 Times in 120 Posts
Üye No: 44060
İtibar Gücü: 4243
Rep Puanı : 10060
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() - Agam bu sefer nere getti?
- Afrike ye getmisem - Agam efrike de ne yaptin? - Safari ya cikmisem. - Hele bu sefari ne ola ki? - Hele arabaya biniysen. Araziye ovaya cihiysen,nerde bi heyvan goriysen, pesinden arabayi suriysen. Heyvana yetisip tufek ile vuriysen. - Agam sen hicheyvan vurdiin? - Heee vurdim - Ne vurdin? - Zebra vurdim - Agam hele bu zebra ne ola ki? - Esegi biliysen? - Hee.. - Aha, esegin siyah beyaz cizgili olani - Abov..Agam baska ne vurdin? - Zurefa vurdim. - Hele bu zurefa ne ola ki? - Esegi biliysen? - Hee.. - Aha, esegin bacak! lari iki metre, boynu 3 metre olani - Abov..Agam baska ne vurdin? - Gergedan vurdim. - Hele bu gergedan ne ola ki? - Esegi biliysen? - Hee.. - Aha, esegin derisi biraz kalin olani, bir de burnunda iki tane boynuz vardir - Abov..Agam baska ne vurdin? - Kobra vurdim? - Agam bu kobra ne ola ki? - Esegi biliysen? - Hee. - Esegin aleti biliysen? - Heee - Aha, onun 4 metre olani. Ama esek yoktir. |
![]() |
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|