www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 09-29-2007, 10:44 AM   #1
[мα∂ℓιηє]
ÇaKaL Üye

[мα∂ℓιηє] Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 5
Üye No: 44466
İtibar Gücü: 1628
Rep Puanı : 1110
Rep Derecesi : [мα∂ℓιηє] has much to be proud of[мα∂ℓιηє] has much to be proud of[мα∂ℓιηє] has much to be proud of[мα∂ℓιηє] has much to be proud of[мα∂ℓιηє] has much to be proud of[мα∂ℓιηє] has much to be proud of[мα∂ℓιηє] has much to be proud of[мα∂ℓιηє] has much to be proud of[мα∂ℓιηє] has much to be proud of
Varsayılan "Sevgili Yıldırım, Sevgili Arkadaşım"

UEFA Yönetim Kurulu toplantısı nedeniyle İstanbul'da bulunan ve dün akşam saatlerinde Kulübümüzü ve Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nu gezen UEFA Başkanı Michel Platini ülkesine döner dönmez, Başkanımız Aziz Yıldırım'a bir mektup gönderdi. "Sevgili Yıldırım, Sevgili Arkadaşım" cümleleriyle başlayan mektup aynen şöyle: "İşviçre'ye dönüşümde, Fenerbahçe Spor Kulübünü ziyaretimiz boyunca bana ve benimle birlikte olan meslektaşlarıma göstermiş olduğunuz misafirperverlik ve sıcak karşılamanız için teşekkür etmeyi geciktirmek istemedim.

Özellikle de stadyum turu için teşekkür etmek istedim. Stadyumunuz tam bir mücevher ve 2009 UEFA Kupası finalinin bu stada yapılacak olması da yapmış olduğunuz tüm yenileme çalışmalarının bir mükafatı olacaktır. UEFA Kupası finali için mükemmel bir sahne olacaktır.

Yüzüncü yıldönümünde kulübünüze saygılarımı sunma fırsatı bulmuş olmak çok gurur vericiydi ve en ünlü Türk kulüplerinden olan bu kulübe daha nice başarı dolu yıllar diliyorum.

Yapmış olduğunuz tüm düzenlemeler için tekrar teşekkürler, tekrardan görüşmek umuduyla.
[мα∂ℓιηє] çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı

Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 02:14 AM

Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11   Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.