![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57907
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Ne işveler var bilseniz onda
Giderim ellerim olsa da kanda Gülün gonca, gonca açtığı zaman da Gönül bağımda deremedim kız seni Kıymetini bilemedim zamanında Türkü oldun her bir ahla vahım da Düğüm, düğüm edip aşk tezgahımda Nakış, nakış öremedim kız seni Perde, perde dökülürsün sazımdan Benle bir bütünsün ayrılmazsın özümden Bir an ayırıp ta yar sağ gözümden Sol gözüme veremedim kız seni Gönlümü yareleyip cana yettiler Düğün dernek seni alıp gittiler Hangi ilde kime canan ettiler İzlerinde süremedim kız seni Takatım yok koca dağları aşmaya Zorlama beni peşinden koşmaya Gözüm hicran ile döndü çeşmeye Aylar oldu göremedim kız seni Adımların zorla attı dediler Sevmemeye yemin etti dediler Birileri alıp gitti dediler Kimselerden soramadım kız seni Yıllar geçti hala dolmadı çilem Bir dost bulamadım gözyaşımı silen Sordum soruşturdum çıkmadı bilen Hangi elde aramadım kız seni Ardın sıra uzak yollara bakan Bu kara sevdayı ben idim çeken Yeni filizlenmiş taze gül iken On beş’in de saramadım kız seni
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|