![]() |
![]() |
#1 |
Forum Aşığı
![]() Üyelik Tarihi: Jul 2007
Teşekkür Etme: 133 Thanked 123 Times in 109 Posts
Üye No: 43633
İtibar Gücü: 2286
Rep Puanı : 10207
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Güneşin Kızı
Bir damla bereketi dilenen çöl gibi İçimdeki hasretinin kuraklığı... Yüreğimi gömmüyorum kara toprağa Sensizliğe inat Her seraba gözlerini soruyorum Her alevi sen diye kana kana içiyorum Mevsimlerin kucağında gülüşlerini gözetliyorum Bir sabah dönecek misin Güneşin Kızı ? Rüzgarda savrulan yaprak gibi Yüreğimde gidişin dağınıklığı... Sevdamı vermiyorum hoyrat rüzgara Üşüten ayazlara inat Her kaldırıma sen diye düşüyorum Sen tutacaksın diye Bedenimi ipsiz uçurumlara salıyorum Karanlığın koynunda seni bekliyorum Bir gece dönecek misin Zühre yıldızı ? Yıldızını kaybetmiş gece gibi Gözlerimde yokluğunun acısı... Umutlarımı kapatmıyorum karanlığa Buzdan yangınlara inat Her güneşte varlığını diliyorum Her gölgede yüzümü aydınlığa çeviriyorum Mutluluğun sağanağında gözlerini bekliyorum Yağmur sonrası Gökkuşağınla dönecek misin Güneşin kızı ? Tomurcukları mevsimsiz kuruyan bahar gibi Yüreğimdeki ayrılığının sancısı Pes etmiyorum onca zorluğa Gözyaşına inat Her kuru dala gözlerindeki ışığı seriyorum Her açan tomurcuğa gülücüklerini giydiriyorum Baharın koynunda içime nefesini çekiyorum Gülen gözlerinle Bir gece dönecek misin Zühre Yıldızı ? |
![]() |
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|