![]() |
![]() |
#11 |
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2007
Teşekkür Etme: 57 Thanked 136 Times in 98 Posts
Üye No: 44597
İtibar Gücü: 3340
Rep Puanı : 6831
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() >>>Yaşadıkları bölgede kırık cam, kuyruğuna teneke bağlanmış kedi, inik
>>>araba lastiği, kapıdan çalınan sütler gibi pekçok hadisenin faili olarak >>>bu iki afacan kardeş gösterilmekteydi... >>> >>>Kasaba halkı artık "illallah" demişlerdi afacan kardeşlerden, >>>haklıydılar.... Ailesinin bile zaptetmekte zorlandığı bu afacanları yola >>>getirmek için kilise fikri ortaya atıldı... Bunları ancak asabiyetiyle >>>nam salmış rahip dizginleyebilirdi... Ailesi iki afacan kardeşi kiliseye >>>rahibin yanına götürdü... Önce büyük kardeş rahiple başbaşa kaldı... >>> >>>Rahip karşısındaki çocuğu ürkütmek istemeyen bir tavırla sordu: >>>"Söyle yavrum, tanrımız nerde?" Küçük afacan başını öne eğerek sustu... >>>Rahip sakinliğini koruyarak: >>>"Söylesene evladım tanrımız nerde?" >>>"Huh?" >>>"Evladım sana soruyorum tanrımız nerde?" >>>-"Huh?" Asabi rahibin sinirleri bozulmaya başlamıştı: >>>-"Söylesene yav tanrımız nerde?" >>>-"Huh?" >>>-"Seni aşağılık afacan benim sorularıma cevap ver tanrımız >>>neeerdeeeee!!!!!!!" >>>Rahibin sinirden kıpkırmızı olduğunu gören afacan çocuk hızla kiliseden >>>kaçtı.. >>>Kapıda sırasını bekleyen kardeşinin elinden tutarak evlerine doğru >>>koşmaya başladı... İki afacan odalarına girip kapılarını kapattığında >>>küçük kardeş ağabeyine: >>>"Biz kimden ve neden kaçıyoruz?" diye sordu. >>>Soluk soluğa kalan büyük kardeş ise: >>>"Bu sefer başımız gerçekten dertte... Tanrı kaybolmuş, bizden >>>biliyorlar......." |
![]() |
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|