![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57908
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Düşlerimizden düşüyordun işte
Oluk oluk sırma gibi Dişlerimizden akiyordun Akışkan gece gibi Adlarımızı sayıp gülüşüyordun Sen dudak gibiydin Dudak gibi Seni alıntılıyorum kare bir kağıdın üzerine Sokaklar türetiyorum başinda ve gövdende Kanallar açıyorum, Bir şehre benziyorum sana baktigimda Her sokağında bir şair besleyen fakir bir şehre Yazılar ve kenarlıklar asıyorum duvarlarına Pervazlar ve pencereler, Pervazlar ve pencereler, güneşler aylar Çiçekler, nesneler bin bir türlü Sakın dışarı çıkma kendinden Ben gelir seni alırım Bırakma üç yapraklı derin sesini dudaklarından Göğüs kafesinde ben dinlerim seni Anlamlar türetiyorum senden, bilinmeyen kelimelerden yapılan bir şiir gibi Büyüye benziyorsun ilk cümlede ve nesneler benim bile bilemediğim İlk çağ törenleri gibi derişik ve sessiz Uzakta olduğun Kadar Seviyorum seni Bana yaklaştiginda Anlatılmaz Bütüne daldırılmış bir kova anlamsın sen Parçaların evrende Kadın desem Bir çiçek boynunu büküyor Erkek desem Rüzgar duruyor ansızın Her kelime ardında seni bulmak için İçiyorum Tarih’i Sordum mu bilmiyorum Gerçek sen misin Ölmeliyim öyleyse Çünkü susmak da sensin.
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|