![]() |
![]() |
#11 |
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2007
Teşekkür Etme: 57 Thanked 136 Times in 98 Posts
Üye No: 44597
İtibar Gücü: 3341
Rep Puanı : 6831
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() ?aka yaptım
Birisi kekeme olan iki da?cı bir da?a çıkıp zirvede kamp kurmaya karar vermi?ler... daha yolun yarısında kekeme olan di?erini dürtmü? - bi. bi. bi. bi. di?eri - ya dur yorgunum zaten sonra söylersin demi? kekeme ısrarla - bi bi bi bi bi bise ssss. ssss. sölicem demi? di?eri yine susturmu?.. biraz sonra kekeme yine dürtmü? adamı - çç..ççç.. çççaaaa. di?eri - ya bi sus geldik zaten az kaldı demi?. neyse da?ın tepesine çıkmı?lar - ne söliçen söle ?imdi demi? adam kekeme - çç..ççç.. çççaaaa... çadırı unuttum demi?.. adam çok sinirlenmi? nasıl unutursun ya falan diye ba?ırmı?. ama çaresiz geri dönmek zorunda kalmı?lar ba?lamı?lar tekrar inmeye.. inerken yolda dürtmü? kekeme yine adamı.. - bi. bi. bi. bi. di?eri - ya dur sınırlıyım zaten inince söylersin demi? kekeme ısrarla - bi bi bi bi bi bise ssss. ssss. sölicem demi? di?eri yine susturmu?.. kekeme yine dürtmü? - sss. sss... ssss. diye zorlamı?... adam sınırlı sınırlı - ya bi sus ya a?ada sölersin bi sus ya demi? susturmu? böle a?a?ı inmi?ler.. a?a?ı iner inmez adamın sınırı geçmi? sormu?. ne söliçen demi? kekeme - sss. sss... ssssaaa. ?aka yaptım demi? |
![]() |
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|