![]() |
![]() |
#11 |
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2007
Teşekkür Etme: 57 Thanked 136 Times in 98 Posts
Üye No: 44597
İtibar Gücü: 3340
Rep Puanı : 6831
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() çocuk okula gelir.tabi bizimkisi ilkokul öğrencisi.her tarafı yara bere içinde,hoca sorar
_oğlum noldu sana? _bubam dövmiştir _neden oğlum? _valla bilmiyom hocam.akşam evde yatıyık,biraz sonra bubamın sesini duyuyom,Ali uyudunm Aliden ses çıhmıy, Veli uydunmu Velidende ses çıhmıy,şehmus uyudunmu diy,yoh buba uyumadım diyim,oda gelip beni döviy. bunun üzerine hoca, _bak şehmus bu gibi durumlarda uyumasan bile ses etmemek lazımdır der Şehmus kafa sallar eve gider.ertesi gün okula gelir.fena şekilde dayak yemiş olarak. hoca merakla Şehmusun yanına gidrek sorar, _Şehmus noldu kim yaptı der _bubam yaptı _niye şehmus noldu Şehmus anlatmaya başlar. yine akşam evde yatıyık,yine bubamın sesini duyiyem. Ali uyudunmu,ses yok Veli uyudunmu, ses yok Şehmus uyudunmu,bende uyumadım ama hiç ses itmedim. bunun üzerine anamla bubam bi gıpraşmaya başladılar,anlamadım ne oliy. Biraz sonra anam dediki _la ihsan ben geliyom, bubamda Hatçem bende geliyom dedi. bende _ula nere gidiyonuz bende geliyom dedim... |
![]() |
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|