![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2006
Teşekkür Etme: 21 Thanked 162 Times in 97 Posts
Üye No: 23848
İtibar Gücü: 8774
Rep Puanı : 54700
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Ben Sisman miyim Sorusuna Verilecek Cevaplar
-kız arkadaşınız sorduğunda hiç bakmadın "hayır hayatım ne alakası var" şeklinde cevaplamanız gereken soru. eğer azıcık bi baktıktan sonra bu cevabı verseniz vay halinize. -sana şişman denemez; sen şiman değilsin, sana şişman diyebilmek için bi 10-20 kilo vermen gerekir... -ben şişman mıyım? -yok canım, bir kaç kaçak kat var ama istersen yıkabilirsin -hö??! -insan hissettiği kilodadır. -köşeyi dönerken önce göbeğin, biraz sonrada suratın görünüyosa... -evet oylesin.ama bi de iyi tarafindan bak.bir yere gitmek icin artik yurumen gerekmiyor,yuvarlansanda olur. - -bişe sorcam... ben şişman mıyım ? -eh biraz.. - yuh yane.. insan bari balık etlisin iri kemiklisin falan der -ulan balık eti mi kaldı, yiye yiye et balık kurumuna döndün -sisman degilsin ama ....un buyuk -hayır tombişim -hayir caniiimm dal gibisin... ama kalin bi dal... - ben sisman mıyım? - onemli olan ruhunun kilosu hayatim! - ben şişman mıyım? - ne kadar hızla koşabilirsin? - ne alakası var ya cevap versene bana. - ne kadar hızlı koşabilirsen ona göre yalan yada doğru söylicem. - ?! k:ben şişman mıyım? e:yok canım balık etisin k:yani fazla kilolu degilim e:yani bi balina en fazla kaç kilo olabilir ki? k:balina nerden cıktı? e:ben sana balık etli derken balinanın etinden bahsediyodum ---ben şişmanmıyım ---hasan lan gel konuşan fil - ben şişmanmıyım hayatım + hayır husniye sen balık etlisin - evet hayatım saol + ama gemi yutmuş bi balık - ayrıldık |
![]() |
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|