![]() |
|
|||||||
| Eskiler (Arşiv) Eski konular |
|
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
|
#11 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2006
Teşekkür Etme: 21 Thanked 162 Times in 97 Posts
Üye No: 23848
İtibar Gücü: 8804
Rep Puanı : 54700
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Bilsem Ve Dirilsem De Yürüsem
Belki soğuk zaman, şiire doymadan toynaklar baki Sanki ruha haber var, kılıçlar anlık efendiler sonra bahar Karar günü her dem tuğra ve dert çığlıkta akşam Yaşasam ve yaşamasam ne ki doğrulur umut gelir kırlangıçlar Su akacak bir gün duyulur çağrılar ve durulur köpük. Ben oradaydım bilmeden vurulur turnalara gem Her em şifa değildir her dem gizliden akar bengisu. Bilsem ve dirilsem de yürüsem güneş aha şurada an yakın Kalkın ceylanlar göç var tarlalar ve ağaçlar, yoruldu gelecek Kurnaz tilkiler karanlığında kaldı kunduzların Yıldızların varına denk ne varsa gerçek ben inanıyorum hayata. Daha toprak kuru bebekler uyanacak ancak Anlayacak ne varsa bilip de taşımak kadar yoruldum ey yar. Kök sağlam dağlar kadar anlasam yağmuru kolay berekete durmak Uyumak sonra aldırmadan, kan üzre çizgiler kadar devlet Evet haykırmaya lakin çığlık evrensel olsa güzel Ezel-ebet tarla mezarlıklar bire bin veren harman ne yaman bir ders. Dervişin yüzü düşer ebrulara ve tekne sıcak Alınacak ne kadar öç varsa alınacak sürülünce sayfaları kitabın. Denilse ki kral çıplak kahkahalar yükselecek göğe Dağlara ağan bulutlar şaşıracak tavşanlardan önce. Gülünce çiçekleri kıskandıracak bebekler, denklemler iflas edecek Gidecek gelmemek üzre kötü örtü kalkacak aydınlanacak gökyüzü. Özü ve sözü ile yürüdü erler ki gelirler Ayak sesleri değil mi ağıtlar, türküler, şiirler ve cümle evrensel bilgiler. |
|
|
|
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 7 (0 üye ve 7 misafir) | |
|
|