![]() |
|
|||||||
| Eskiler (Arşiv) Eski konular |
|
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
|
#11 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2006
Teşekkür Etme: 21 Thanked 162 Times in 97 Posts
Üye No: 23848
İtibar Gücü: 8804
Rep Puanı : 54700
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Yine sancısı yaralanmış bir istekle ,
Kadere sordum , Neden sen orda ben burdayım diye, Kader dedi ki , Kaderine çok güldün sen , Birazda ağla dedi bana.. Şimdi ağlıyorum , Hem kaderime , hem sana , hem bize... Bilmiyorum bir çıkar yol , Ağlayarak geçiyorum ince ipin üzerinden... Bir bir asıyorum dertlerimi bir ağacın dallarında, Ve o ağaca bağlıyorum tül tül dileklerimi... Suratıma çektiğim yorganı kaldırıyor kader bir an , Ağladığımı görüyor, Anlıyor o da , yaşlarımdan okunuyor adın.. Uzaklardan da belli oluyor , Meleklerde soruyor yaşlarımda ki adın ne anlama geldiğini, Söyleyemiyorum kader ayırdı bizi diye.. Kader'de ağlar diye... Bir gerçek düşlüyorum sonu hayalime dayanan, Hayalim gülüyor , Bu nasıl bir düş diye.. Sonra hayalim kaderime bakıyor , Kaderim ağlıyor bu sefer, Kaderime bakıyorum , o da bana aynen bakıyor, Güldür beni diyorum , güldüremem ki diyor.. Ağlatmayı başarıyorum kaderimi, Bir an olsun silinmiyor adın , Bir an olsun dinmiyor kaderimde ki o tatlı sancın... Bu gece anlıyor bana ait olan herşey , senin aslında hayal olduğunu.. Sen hep gülüyorsun, Bende kaderimden istiyorum ki, Hep gülesin , Bembeyaz dişlerini gösteresin herkese , O tatlı gözlerini, O hırcın kaşlarını, Ve sana anlam katan yüreğimi de , Ama yüreğim bir adım geri gitti bu gece... Kahrolası gece.. Bana birşeyler söyle , Hayallerim yıkıldığında , , Yada yağmur gibi düşmeden gözlerime yaşlarım , Birşeyler söyle.. Şu kahrolası kadere, Daha fazla canımı acıtmadan, Birşeyler söyle yalvarırım... Saatler on ikiyi geçmeden , Rüyalarıma girmeden , Birşeyler söyle... Bu oda'da kıyametler kopmadan birşeyler söyle.. Meleklere sözüm varken , Bu sözler yok olmadan birşeyler söyle.. Çok istiyorum birşeylerin olmasını , O küçücük yüreğinin benim için çarpmasını , Ve adım gibi biliyorum kader'in bana güleceğini, Kaderim ol, Kaderimle yok olmayı bana bırak... Ölüm korkusuna alışığım ben... Ne de olsa bir kelebeğin ölüm korkusuydum bir zamanlar... Hadi güldür yüzümü , Yolda yürürken , "Ben imkansız aşklar için yaratılmışım" şarkısını söylet bana.. Söylet ki tatmadığım mutlulukları patlat yüreğimde... Bir silah gibi.. |
|
|
|
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 10 (0 üye ve 10 misafir) | |
|
|