![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2006
Teşekkür Etme: 21 Thanked 162 Times in 97 Posts
Üye No: 23848
İtibar Gücü: 8788
Rep Puanı : 54700
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Kaçmaya çalışırken
Hayatın kısır döngülerinde Umutlarım bir bir öldü Dost sandıklarımın süngülerinde Gece gündüze inat Karanlığını verdi hep yüreğime Sus pus oldu aydınlık Hiç çıkamadı önüme Oysa fanusta yakmıştım Yürekleri aydınlatsın diye mumları Hesap edememişim dikine esen fırtınaları” Diyordu o mağrur ve onurlu kadın Nedenlerini gördüm, toprağın bağrına mezar eşerken Akmayan, akamayan gözyaşlarını seyrettim her defasında Bir martı gibi süzülüp, yüreğimin deryasına hüzünle düşerken Siz hiç, aklanmış bir yüreğin Karanlığa yürüdüğünü gördünüz mü? Ben gördüm, bir kadının onurlu gözlerinde Uzattım ellerimi, önce korktu sonra tuttu Hissettim, beklediği sadece ama sadece umuttu. Kalkanlarını dövmüştü yıllarca acılar En sevilmesi gerekenler, sevilmeyi hak etmemişti Dokunduğumda, parmaklarımı ateşe verdi Yüreğindeki o kesif sancılar Sonra Yüreğinde ki cam kırıklarında yürüdüm Canım yandı en az onun kadar Belki de ondan bile fazla Bir şarkı söyledim usulca kulağına Gülümsedi, gözlerinde belki de ilk kez güneş belirdi Bu çok güzel bir şarkı dedi ve eşlik etti “Bende seni” Gözlerinde bir şey okudum Diyordu ki “İşte gönlüm ve kulağım yıllarca bu şarkıyı bekledi” Anladık ki Aynı şarkıda buluştuk, aynı muştuda Yeniden oluştuk. Hiç ayrılmamak üzere… Tanıdığım en onurlu ve en gururlu, Saygının bile saygısını kazanmış kadına sevgilerimle |
![]() |
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|