![]() |
![]() |
#1 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Nov 2005
Teşekkür Etme: 35 Thanked 147 Times in 66 Posts
Üye No: 3702
İtibar Gücü: 1666
Rep Puanı : 16347
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() - İyi ki düğünümüzü Belçika'da yapalım demişsin Goncagül - Güzel oldu, değil mi Muhittin? - Evet canım, herkes dışarda evleniyor, bizim neyimiz eksik? - Beni kırmadığın için teşekkür ederim. - Sen istersin de ben yapmam mı bitanem? - Muhittin, sana geçmişimle ilgili bir şey anlatmak istiyorum. - Önce duvağını çözseydik Goncagül'üm. - Çözeriz, dur bi... Çok önemli bu. - E, ama sırası mı şimdi? neyse, anlat bari. - Ben küçükken tecavüze uğradım.:frown: - Çok üzüldüm bebeğim. Ama şu an kendini iyi hissediyorsan önemli değil.:smile: - Şimdi iyiyim de bunları bilmen lazım.:frown: - Yakınlarından biri tarafından mı?:confused: - Yok, bi bakkal vardı bizim mahallede... - Bakkal mı? - Evet. Elma şekeri satıyordu, güzel çikolatalar filan. - Eee? ![]() - İşte, bi gün bana, Tarık depoya gelsene dedi. - Tarık kim? ![]() - Anlatacağım bi tanem, sakin ol bi...:frown: ScHoLeS |
![]() |
![]() |
![]() |
#n/a |
Bot
![]()
Giriş Tarihi: Ocak 2005
Üye No: 0
|
dingil (01-29-2006), enkidu2050 (01-29-2006) bu konu için teşekkür ettiler...
|
![]() ![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Bu serviste Herşey Serbest Sanki Kimsenin Umrunda Değil Kızlarda Şahane | tirol2002 | Türk Video | 0 | 02-19-2010 01:45 PM |
kIZ hAYAtımda İlk Defa Böyle Birşey Yapıyorum Diyor Adamın umrunda Değil Çek Elini+ C | electronics26 | Adult eski arşiv | 0 | 01-09-2009 03:36 AM |
Karısı Uyuyor Ama Umrunda Değil O parmaklıyor Açıyor Sürtüyor | Myclub | Adult eski arşiv | 1 | 09-05-2008 02:13 AM |
kIZ hAYAtımda İlk Defa Böyle Birşey Yapıyorum Diyor Adamın umrunda Değil Çek Elini... | BoSSs | Adult eski arşiv | 1 | 03-01-2008 05:50 PM |
Tevfik Fikret’in Önce Hıristiyan Sonra Papaz, Sonra da Piskopos Olan Oğlu | jockeя | Eskiler (Arşiv) | 0 | 07-09-2007 10:23 PM |