![]() |
![]() |
#11 |
Forum Demirbaşı
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2007
Teşekkür Etme: 70 Thanked 42 Times in 30 Posts
Üye No: 26495
İtibar Gücü: 2569
Rep Puanı : 2488
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bu Bendeki Bir Dert Ki Anlatamam Kimseye
Kulak Verip De Beni Dinlermisin Kardelen Sardı Tüm Benliğimi Mecalim Yok Gülmeye Sen De Benimle Ağlayıp İnler Misin Kardelen Mis Gibi Sıla Kokan Eş Dost Mektuplarında Taze Güller Yeşerir Eski Anılarında Hatıralarla Dolu Gurbet Akşamlarında Hasret Denen Türküyü Söyler Misin Kardelen Bütün Duygularını Bir Deftere Yazmanın Dertlerini Duymayan Duvarlara Anlatmanın İçinde Ne Varsa Hep İçine Atmanın Ne Demek Olduğunu Bilir Misin Kardelen Dostu Oldum Kaç Defa Sabahsız *******in Defterimde Yeri Yok Anlamsız Hecelerin Çözemedim Bir Türlü Bu Zor Bilmecelerin Cevabını Sen Bana Çözer Misin Kardelen Ne Kadar Tattırsa Da Ayrılık Acısını Unutamazsın Yine Onun Hatırasını Bir Kenara Bırakıp Acısını Tatlısını Hepsini Bir Kalemde Siler Misin Kardelen Anlat Sen De İçini, Dök Dışına Ne Varsa Hiç Düşünme Kalbimi, Bırak Yansın Yanarsa Bu Derdi Sen Benimle Paylaşırmısın Yoksa Bakıp Bakıp Halime Güler Misin Kardelen Bilirim Ben Yerini Sormam Sana Nerdesin Senin Yurdun Dağlarda Sen Hep Yüksektesin Nasıl Gelsem Yanına Her Zaman Göklerdesin Eğilip De Elimden Tutar Mısın Kardelen Ah Gurbet Sen İcimde Dinmeyen Bir Sancısın Bazen İyisin Ama Çogu Zaman Acısın Ey Kardelen Sen Bana Neden Çok Yabancısın Çaldım İşte Kapını Açar Mısın Kardelen Senin De Gözlerin Yaş Ağlamışsın Besbelli Yoksa Sen De Benim Gibi Naçar Mısın Kardelen Bu Topraktan Çıkıp Ta Karları Delmişsin Ya Mevsimin Gelmeyince Açar Mısın Kardelen Derdimi De Dinledin Sana Ağır Gelirse Yine Toprak Altina Kaçarmısın Kardelen Ya Ölüm Günü Gelip Alırlarsa Ruhumu Benimle Gökyüzüne Uçar Mısın Kardelen
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|