![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57906
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Beni önce esir edip kendine sonra bırakıp gittin
Hararetiyle kavruldum bu şehirde sensizliğin Buzdan ümitler besledim aylarca, gelmedin, Naylon sevdalar yakışmaz hiç bizim gibi adamlara Ben gülü hep dikeniyle beraber sevdim, Murat bahçesinde dalından koparılan kırmızı bir gül Sen bir gül yangınından arta kalan kül Kızıla boyalı; kanayan yürek, Sen bir gül yangınından geride kalan kül Bir Nemrut ateşi, bir Firavun kepazeliği… Beni onmaz yerimden vurup gittin Bir devasız derde düştüm ki Lokman-ı Hekim bile bulamamış çaresini diyorlar, Önce seni yakmalıydı her halde Neron Kızıl denizi kana, sen buladın, Toprak kadar vefalı olamadın suya Su kadar da aziz olamadın Bir Azize olamadın insanlığa… Adamdan sayılmayan yanımla gözümde büyüttüm seni Adına kaç şiir yazdım bilmiyorum Kaç defa rüyalarıma misafir oldun kovmadım, kovamadım Kaç arkadaşa seni sevdiğimi söyledim Radyodan şiir okudum senin için Akşamları bakabildim bebe vitrinlerine, Muhabbet kuşlarım, senden önce terk ettiler beni… Bütün gülleri soldu bu şehrin, Ve şimdi ben, adamdan sayılan yanımla Senden önce, ben seni bırakıp gidiyorum işte, Kader bu; işin sonu, olacağı buydu, Adını söylemiyorum senin, söyleyemiyorum işte, Nedendir bilmiyorum “Bu naylon çiçeklerin adını kim gül koydu?”!..
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|