![]() |
![]() |
#1 |
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2007
Teşekkür Etme: 57 Thanked 136 Times in 98 Posts
Üye No: 44597
İtibar Gücü: 3341
Rep Puanı : 6831
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() ![]() Bir alev bulutunun gölgesinde İlk kez merhaba demişim dünyaya Merhaba dünya, merhaba... Benek benek gölgeleri sinmiş kundağıma Salıncağımı bile Onun sünen alevi sallamış Onunla uyumuş, onunla uyanmışım! . Çoçukluğumda; Alevden bir top idi benim misketim Çelik çomağım, Dokuz kiremitim. Yüzerken kirli derelerde Onun sıcaklığını hissederdim Onun izleri vardı, Öfkeyle patlattığı Balonların üzerinde Ben onunla dedim gençliğe merhaba! Merhaba gençlik merhaba! ... Hayat yolunun baharında; Nakış nakış kül izleri Yakıcı kollarına tutsak ettiği, Ekmeğimi, Ümitlerimi, Soğutmaya çalışıp dudaklarımla Karanlığı yoklarcasına Uzatıp da ellerimi Koparıp aldım, gücüm yettiğince Setler oluşturdu alevlerinden Sevdalara, Dostluklara Onun yakıcılığı hiç geçmedi Hiç geçmedi acımasızlığı Neydi bilemiyorum bu denli kini Dinmedi ki, hiç öfkesi. Bir alev bulutunun gölgesinde Son kez bakıyorum dünyaya Elveda dünya! , elveda! ... |
![]() |
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|