![]() |
![]() |
#1 |
Administrator
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2005
Teşekkür Etme: 20 Thanked 155 Times in 28 Posts
Üye No: 1
İtibar Gücü: 70000
Rep Puanı : 434913
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
Ünvan : Admin
|
![]() Profesyonel Boks tanıtılıyor
Boks Federasyonu denetiminde organize edilen Profesyonel Boks Tanıtım Gecesi, yarın İstanbul'da yapılacak. Güngören'de ''Kale Center'' alışveriş merkezinde yapılan basın toplantısında, Boks Federasyonu Başkanı Caner Doğaneli, ''Boğazın Boğası'' lakabıyla tanınan Türk boksör Sinan Şamil Sam, yarı orta siklet boksör Selçuk Aydın, Sinan'ın yarınki rakibi Naser Muhammet ''Muzur'' Ali ile Sinan ve Selçuk'un kulübü Arena Box Promotion'ın yönetim kurulu başkanı Ahmet Öner, tanıtım gecesiyle ilgili bilgiler verdi. Caner Doğaneli, profesyonel boksun artık Türkiye'de de yapılacağını belirterek, ''Profesyonel boks, kitleleri arkasından sürükleyen bir spor. Boks Federasyonu olarak şu andan itibaren devletin ve federasyonumuzun denetim ve gözetiminde profesyonel boksu Türkiye'de de başlatıyoruz. Sinan Şamil Sam ve Selçuk Aydın gibi profesyonel boksörlerimiz var. Yakın gelecekte boksörlerimizin dünya şampiyonu olacağına inanıyorum'' dedi. Sinan Şamil Sam ise Türkiye'de profesyonel bokstan birçok insanın ekmek yiyeceğini ifade ederek, ''Profesyonel boksun Türkiye'ye gelmesiyle birlikte bu alanda birçok kişiye iş imkanı da olacak. Profesyonel boksta birçok Türk boksör var. Biz profesyonel boksta ABD gibi bir ülke olabiliriz. Kendi ülkemde ilk defa federasyonumuzun düzenlediği bir organizasyonda gösteri maçına çıkacağım için çok mutluyum'' diye konuştu. Sinan'ın gösteri maçı yapacağı rakibi ''Muzur'' Ali ise yarınki maçı kazanacağını savundu. Bunun üzerine Sinan gülerek, ''Bugüne kadar maçtan önce 'kaybedeceğim' diyen bir boksör görmedim. Hepimiz kazanmak için çıkıyoruz'' dedi. Ahmet Öner ise Boks Federasyonu'na destek olmak için boksörlerini yarınki şov gecesine getirdiğini, Sinan'ın yarın Türk halkı önünde maça çıkacak olmasından mutlu olduklarını söyledi. Bağcılar Olimpik Spor Salonu'ndaki gecede, salon kapıları saat 20.00'de açılacak, müsabakalar 21.30'dan itibaren başlayacak. Sinan Şamil Sam'ın Mısır asıllı ABD'li ''Muzur'' Ali ile karşı karşıya geleceği gecede, Yuri Lunev (Rusya)-Eyüp Kuşçu (Türkiye), Andrey Tylilyuk (Rusya)-Fırat Karagöllü (Türkiye), Ihar Filonau (Belarus)-Mustafa Karagöllü (Türkiye), Leonti Vorontsuk (Estonya)-Selçuk Aydın (Türkiye) müsabakaları da yapılacak. |
![]() |
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|