![]() |
|
MSN, ICQ ve Diğer Mesajlaşma Programları Icq, Msn , Yahoo her türlü mesajlaşma programları hakkında yardım |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#28 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57924
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() [b] [ qιтмєує мυнтα¢ıм öηüм∂є ∂υναяℓαя єтяαƒıм кαяαηℓıк уαяıηα çσк ωαя
кıяıк вιя кαℓвιм ѕöηüк ιкι göz ¢ıνıℓтıѕıη∂αη ιвαяєтιм qözℓєяιηι кαραт ! qι∂єηℓєяι αя∂ıη∂α вıяαкıякєη кαραηıякєη qözℓєяιм нαуαтα уαℓαη∂α σℓѕα ѕєνgιηι ƒıѕıℓ∂α кυℓαкℓαяıмα çαℓ∂ıℓαя çσ¢υктυм єℓιм∂єη αℓ∂ıℓαя qєçмιşιм∂є çαтℓαкℓαя уαℓαηℓαяℓα ѕαя∂ıℓαя ∂υя ∂üηуα уσяυℓ∂υм! уαℓηızℓıк уıктı qιттι ∂єηqємι ѕανυя ∂υуqυ ραяçα¢ıкℓαяıηı вυ яüzqαяα υƒα¢ıк υмυтℓα ∂σğαη qüηєş уєя αçтı υƒкυмα qözℓєяιм ∂αℓαя çıкαя ѕυ∂αη вσğυℓмαz . ιçιм уαηαя ƒαкαт вιℓιяѕιη ∂єятℓєя αηℓαтıℓмαz кαç вαкαℓıм ηє кα∂αя кαçα¢αкѕıη вєη∂єη кιмѕє∂єη αℓαмα∂ığıη σ ѕı¢αкℓıк ∂αℓgαℓαηıя вєηιм єℓιм∂єη Her gülen yüzü sanma bahtiyar...Her kahkahanın ardında binlerce gözyaşı war.. bitti dediğinde gerçekten bittimi....hayat aslında o tek heceli kelimenin bedeli. ηє zαмαη єѕкιуσя ѕєνgιℓєя ö∂єηєη вє∂єℓℓєяιη α¢ıѕı gєçιη¢ємι ؟ Okuduğum her romanda bir kahraman oldum...Ama en çok kendi hikâyemde yoruldum... KuraMaDiGim CumLéLérin éN AnLamLi NokTaSiSin . . Gideceksen Bahane bulmadan git.! Adam gibi sevmedin.Bari adam gibi Hayatimdan çek GIT..!! her$ey için çok geç demek için ßeLkide çoq geç... Aşk bakışmaktan ibaretolsaydı öküz trene aşık olurdu. GiRiş nedenSiz..GeLişme ümitSiz.. Sonuç GerekSiz... Sevincim İçimde Buz Oldu Kalakaldım Öyle Sessizce.. Life… Has betrayed me once again…(hayat bana yine ihanet ett ) Ben beNi biLdiM BileLi Ne beN beNi buLdu keNdiMde nE De keNdim beNi buLdu beNde!!!!!
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|