![]() |
![]() |
#11 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2006
Teşekkür Etme: 21 Thanked 162 Times in 97 Posts
Üye No: 23848
İtibar Gücü: 8796
Rep Puanı : 54700
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() ÖYKÜMÜZ
ben beter sen benden beter ne olur bu işin sonu bilemem artık yeter insanız biz diyorsun duyuyorum bu işin çözümü bende yok biliyorum sende varsa dinliyorum çok adiyim diyorum içimden neyin adi olduğunu da tam bilmiyorum aslında bu dünya düzenimidir sence yoksa düzenin dünyası mı bu ne olur tut elimden takatim sensin sen de yoksun yok ve uzaksın yakın olanları toplamış gitmişsin utanıyorum ama yüzüm kızarmıyor durmuyor kanım akmıyor da muallaktayım namütanahi bir cürüm aynımı yoksa bugünüm dünüm adım yok sanım yasak istanbulda bir cihan tutsak ne olur buluşsak kahrolsun olağan yokluk senin de kalbin donuk hissediyorum okurken titriyorsun satırları titrek damlalar bağlıyor şarkılarımızı seni özledim tahir ama yoksun hala ben mustafa dinc bir gün buluşacağımız günler için yaşayacağız taşıyacağız suskunluğumuzu bir gün bekle kusacağız bütün günahlarımızı cehennemi kusmuklarla donatacağız birbirimiz için sadece ilginç olan ne biliyormusun bitmiyor bu öykü ve bitmeyecek |
![]() |
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|